valla pek bisey olmaz galiba bankalar tr ile bir degil ama olacagi sadece buraya girersen bidaha iceri alinirsin madem o kadar borc yaptin da niye bide araba aldin olacagi su olur arkandan iste turk degilmiydi 3kagitcinin tekiymis tarzinda konusulur
uzun zamandir bu ulkede yasiyorum bankaya yuklu miktarda borcum var birde arac satin aldim ama henuz aracin borcu bitmedi turkiyeye donmem gerekiyo tekrar gelmemek uzere bu borclari odemesem ne gibi problemler yasarim tr de bu borcu odemek zorunda kalirmiyim
simdiden tesekkurler
Bu nasıl soru kırlangıç kardeş, borç senin borcun değil mi?Senin yerine yukarıdan biri inecekte o mu ödeyecek?Zaten inşallah ödemek zorundakalırsın.Böyle soru mu sorulur.Bu kadar da değil artık.
13 senedir burada yasayan esim diyor ki ''Ingiltere de finansal anlamda kara listeye girersin,Turkiye ye dondugun taktirde bu borclari odemek zorunda kalmazsin ama ingiltere ye donmeye karar verirsen burada cok buyuk sorunlarla karsilasirsin''.
1.Dolandiricilik sucundan hapis
2.Daha sonradan borcunu odesen bile banka hesabi bile acamazsin.
Gecmis olsun ) Tabii bunu bilerek yapmadigini dusunerek,gecmis olsun dileklerimizi sunuyoruz.Bilerek yaptiysan kacis kurtulus olacaktir,ama bununla bas edebileceksen kalmani tavsiye ederim..Bol sans
Bu nasıl soru kırlangıç kardeş, borç senin borcun değil mi?Senin yerine yukarıdan biri inecekte o mu ödeyecek?Zaten inşallah ödemek zorundakalırsın.Böyle soru mu sorulur.Bu kadar da değil artık.
Biz heryerdeyiz yazınıza bir başka örnek.Söyleyecek çok şey var ama,söyleyen kötü oluyor sonra.Neyse düşünmeyi bilenlere bırakıyorum yorumu! Sağlıcakla kalınız.
İngiltere'de ki borçlarından dolayı banka Türkiye'de takip açar. Eğer takibe itiraz etmezsen ve borçlarını ödeyemeyecek durumdaysan mallarına haciz gelir, Türkiye'de bir işte çalışmaya başlarsan maaşının bir bölümü borçlarının ödenmesi için kesilir. Eğer takibe itiraz edersen borcun %40 artması dışında yukarda yazdıklarım aynen uygulanır. Ayrıca ne Türkiye'de ne de İngiltere'de borçlarını ödeyemeyen kişiler hapse atılmaz.