Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 09.01.2009   #1
Sparrow
Çaylak Üye

Yazılar: 28
Kötu haber geldi

arkadaslar ben ingiltereye yerleşim vizesi için hazırlanıyorum ingilterede
bir kaç işlem kaldı pyslip dedikleri maaş kağıtları kaldı ayın 18 de tamam dır birde iş kaldı eşim bir yerde çalışıyor zaten bir yerde daha göstericekler full team olmöası için ama orda bir tanıdıgımız kendi eşi için baş vuru yapmış ve yeni yılla beraber bir kanun yururluge girmiş ingilizce biliyor olması gerekiyormus gelen kişinin bunu hala arastrıyoruz ama ingilterede böyle bir kanun çıkmış diyorlar artık yerleşim vizesi için bas vuru yapan arkadaslara haber benden olsun

see you again
Sparrow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009   #2
Tutkusmom
Çaylak Üye

Yazılar: 22
Sparrow,burasi o dedigin teste calismak icin bir adres.Belki yardimci olur.

http://www.hiren.info/life-in-the-uk-test/1
Tutkusmom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009   #3
butterflyandangel
Kıdemli Üye

Yazılar: 745
Alıntı:
Sparrow´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar ben ingiltereye yerleşim vizesi için hazırlanıyorum ingilterede
bir kaç işlem kaldı pyslip dedikleri maaş kağıtları kaldı ayın 18 de tamam dır birde iş kaldı eşim bir yerde çalışıyor zaten bir yerde daha göstericekler full team olmöası için ama orda bir tanıdıgımız kendi eşi için baş vuru yapmış ve yeni yılla beraber bir kanun yururluge girmiş ingilizce biliyor olması gerekiyormus gelen kişinin bunu hala arastrıyoruz ama ingilterede böyle bir kanun çıkmış diyorlar artık yerleşim vizesi için bas vuru yapan arkadaslara haber benden olsun

see you again

Walla böyle bir uygulamayı yeni başlatan Almanya oldu haberlerde bile izledik ama İngiltere henüz bu sisteme geçmiş değil bildiğimiz kadarı ile.2 sene sonunda life in the uk die bir test var İngilizceniz ve İngiltere ye uyumunuz ne kadar onu test ediolar..testte de Örneğin İngiltere de kaç şive konuşuluo ve nerelerde ? gibi sorular soruluyor ondan sonrada 1 sene daha orada kaldıktan sonra vatandaşlığa başvurma hakkı kazanıosunuz..
butterflyandangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009   #4
Sparrow
Çaylak Üye

ya tamam onu biliyorum oraya gittikten 2 yıl sonra bas vuruyorsun tam oturum hakkı için kuzenim yaklaşık 8 yıldır orda ve geçen yıl o sınava basvuru yapmış sınava girmiş ve tam oturum hakkı vermişler yemin etmiş bide kırmızı passını almış ama bu olay baska gitmek isteyenler için miş ne kadar doğru bilemiyorum sizinde kafanızı karıştırmak istemem sadece bu konuyu arastıralım ve burda paylasalım
Alt 09.01.2009   #5
Tutkusmom
Çaylak Üye

Alıntı:
butterflyandangel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Walla böyle bir uygulamayı yeni başlatan Almanya oldu haberlerde bile izledik ama İngiltere henüz bu sisteme geçmiş değil bildiğimiz kadarı ile.2 sene sonunda life in the uk die bir test var İngilizceniz ve İngiltere ye uyumunuz ne kadar onu test ediolar..testte de Örneğin İngiltere de kaç şive konuşuluo ve nerelerde ? gibi sorular soruluyor ondan sonrada 1 sene daha orada kaldıktan sonra vatandaşlığa başvurma hakkı kazanıosunuz..
Ilk 2 yillik vizeyi aliyorsunuz sinavsiz,daha sonra Indefinite Leave to Remain almak icin bu teste girmek gerekiyor.Eger testi gecemezseniz Further Leave to Remain icin basvurup vizenizi uzatma hakkiniz var ama nereye kadar durmadan vize uzatabilirsiniz ki?Eninde sonunda testi gecmek lazim.
Alt 09.01.2009   #6
Sparrow
Çaylak Üye

Alıntı:
Tutkusmom´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sparrow,burasi o dedigin teste calismak icin bir adres.Belki yardimci olur.

http://www.hiren.info/life-in-the-uk-test/1
tskler buna bakıcam yararı olur kesin
Alt 09.01.2009   #7
butterflyandangel
Kıdemli Üye

Alıntı:
Tutkusmom´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ilk 2 yillik vizeyi aliyorsunuz sinavsiz,daha sonra Indefinite Leave to Remain almak icin bu teste girmek gerekiyor.Eger testi gecemezseniz Further Leave to Remain icin basvurup vizenizi uzatma hakkiniz var ama nereye kadar durmadan vize uzatabilirsiniz ki?Eninde sonunda testi gecmek lazim.
Evet bende sana katılıyorum 2 senelik vize verio ama 2 sene sonunda bu sınava girmen lazım ki vizen 1 yıldaha uzasın ve bu 1 yılın sonunda vatandaşlık hakkı için başvuruda bulunabilesin..Almanyanın vizeye başvuru için Almanca bilinmesi gerekliliği kuralını uygulamaya geçirdiğini biliyoruz ama İngiltere henüz bööle bi uygulamaya geçmiş değil..Hadi geçti dielim..2008 aralık 30 da başvuran biri noolucak vize alırlarsa hadi şimdi dil sınavına gir mi diicekler?geçemezsen vizeni mi iptal edicekler? yani 1 gün arayla vize şansı mı olucak?
Alt 09.01.2009   #8
Tutkusmom
Çaylak Üye

Alıntı:
Sparrow´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tskler buna bakıcam yararı olur kesin
Sparrow ilk iki yillik vize icin herhangi bir sinav yok endise etme.
Alt 09.01.2009   #9
Sparrow
Çaylak Üye

ya inşallah dediğin gibidir yoksa kalpten gidecem
terledim haaaa
eşim aradı böyle böyle olmus dedi
benim iu an bir kaç eksiğim var onlarda hal olunca baş vuru yapıcam
zaten su an ingilizce dil kursunda yım 1 hafta oldu bir belgede alıp gidicem
kurs göruyorum ve hala devam etmekteyim diye + bir şans olur
Alt 09.01.2009   #10
butterflyandangel
Kıdemli Üye

tutkusmom sen yerleşim vizesine mi başvurdun yoksa zaten yerleşik halde orda mısın?

Seçenekler
Stil