İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 27.10.2008   #1
rzy
Üye

Yazılar: 33
Exclamation konuşma kursları

londradaki sadece konuşma uzerıne olan kurslar hakkında bılgısı olan arkadşlar yardımcı olabıırlermı?
rzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2008   #2
traders
Üye

Yazılar: 31
Londra`da oxford street uzerinde callan school diye bir okul var. Sadece konusma uzerine dahali bir okul. Callan methot adi verdikleri bir metodla ingilizce konusturmayi amac edinmisler. Ben 2-3 haftadir gidiyorum. Evde oturup tekrar yaparsan ve disarda pratik yapma imkanin olursa faydali bir yondem.
traders isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2008   #3
kainnn
Çaylak Üye

Yazılar: 14
trades gittigin kursu biraz tanitirmisin haftada kac saat ucreti ne kadar
kainnn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2008   #4
rzy
Üye

..

Alıntı:
traders´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Londra`da oxford street uzerinde callan school diye bir okul var. Sadece konusma uzerine dahali bir okul. Callan methot adi verdikleri bir metodla ingilizce konusturmayi amac edinmisler. Ben 2-3 haftadir gidiyorum. Evde oturup tekrar yaparsan ve disarda pratik yapma imkanin olursa faydali bir yondem.
teşekür ederim.callan düşündügüm okullar arasında.ben şuan brooklands college gıdıyorum.ocakta yeni bi okula başlmak istedim.sadece konuşma agırlıklı olsun istıyorum. 2 3haftadır gıdıyomuşsun.nasıl memnunmusun?
Alt 02.11.2008   #5
araggorn
Kıdemli Üye

Yazılar: 119
benim kardeşim 3 aylına lise 2 de yaz tatilinde callana gitti.ertesi yılda 3 aylına gitti.ünüversiteye orda başladı.diksiyon sorunun oluyomu dediğimde beni british sanıyolar dedi.türkün dediğinde çok şaşırıyolarmış.callan önerilir.
araggorn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2008   #6
traders
Üye

ptesi cuma arasinda iki saat gidiyorum. istediginiz saatte gidebiliyorsunuz(sabah 9 30 aksam 7 30 arasinda). 1 haftalik bir deneme suresi var. tabii kesin kayit yaptirirken deneme haftasinin ucretini de aliyorlar
genel olarak konusma uzerine geciyor.
hoca hizli hizli sorulari tekrarliyor ve senin cevap vermeni bekliyor. kendisi tekrarlarken sen de onunla tekrarliyorsun. telafuz hatalarini duzelterek en dogru sekilde soylemeni saglamya calisiyor. dersler 50 dk.
ilk 25 dk da gecen dersin tekrarini yapiyorlar. sonra okuma yaptiriyorlar herkese belli bir sure.. ardindan kisa metinler var. onlari hoca okuyor ogrenciler yazmaya calisiyor. kalan surede de yeni konulari isliyor. haftada minimum iki uc tane farkli hoca geliyor.
ucret konusuna gelince de okula gitmek istediginiz saate gore degisiyor.
ben 3 aylik 550 paound civari bir ucret odedim. benim gittigim ders saatleri de aksam 18 30 - 20 30 arasinda..
Alt 02.11.2008   #7
traders
Üye

Alıntı:
rzy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekür ederim.callan düşündügüm okullar arasında.ben şuan brooklands college gıdıyorum.ocakta yeni bi okula başlmak istedim.sadece konuşma agırlıklı olsun istıyorum. 2 3haftadır gıdıyomuşsun.nasıl memnunmusun?
evet okuldan memnunum. suan icin guzel gidiyor. callan methot un faydasini gorebilmek icin aksamlari dersten sonra tekrar yapman gerekiyor. hem gecmis dersi hem de gorecegin konulari tekrar ederek gidersen gercekten verim alabilirsin.
Alt 02.11.2008   #8
rzy
Üye

Alıntı:
traders´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet okuldan memnunum. suan icin guzel gidiyor. callan methot un faydasini gorebilmek icin aksamlari dersten sonra tekrar yapman gerekiyor. hem gecmis dersi hem de gorecegin konulari tekrar ederek gidersen gercekten verim alabilirsin.
çok teşekür edrım.görüşmeye haftasonu gıtme sansım varmı yoksa belli gunlerı varmı?
Alt 03.11.2008   #9
traders
Üye

Alıntı:
rzy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekür edrım.görüşmeye haftasonu gıtme sansım varmı yoksa belli gunlerı varmı?
emin olmamakla beraber sadece haftaici olabiliyor diye biliyorum. haftaici istedigin saatte gidip gorusme ve konusma mulakatina gireblirsin.
Alt 03.11.2008   #10
rzy
Üye

Alıntı:
ANGEL ISTANBUL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasim Bu Okula Sadece 2 Saat Mi Gidiyosun Haftada Cok Az Degilmi Saatleri Artirinca Muhtemelen Fiyatta Artiyor Olmali Bende O Okulu Dusunuyorum Ama Detaylara Ihtiyacim Var Turkce Tabi
sen sıkma canını ben sana bu hafta anlatırım türkçe

Seçenekler
Stil