1 yaşındaki kızıma london dan peppa pig dvd si almıştık çok seviyor parasıyla türkiyeye gelecek bir arkadaş bana onlardan getirebilirmi lütfen kızım çok seviyor ve burda bulamıyoruz.morrison da yada music marketlede var....ilgilenenler bana mesaj atsın lütfen
alinir gelirken getirilir de be istanbul ve mersine gececem simdi cocuklarin bebeklerin yeni gozdesi thomas tank engine ve postman pat ama pig de tutulmuyor degil saygiar
ilginiz için çok teşekkür ederim thomas aldık ama pek sevmedi oyuncağı filanda var bizde türkiyeden kargoyla alırım ödemeli sizden ödeme fişinide içine koyarsanız sevinirim parayı kargoyla size iletirim
amazon.com u neden denemiyorsunuz? biz tr de iken ordan getirtiyorduk dvd ve kitaplari.
bir de , burada herkes bir pound un hesabini yapmak durumunda oldugundan onerinize yanit gelmeyebilir.
Selam durumunuza uzuldum,
Size yardimci olmak isterim Dun aileme bizim oglanin burada cekilmis DVD sini posta ile gonderdim kac gunde gider bilemiyorum ama yakinda ogrenirim. Size onerim size buradan gonderebilirim bizim elimizde var kopya yapar postaya koyar gonderirim. Sorun degil, ama kac gunde gelir o nu bilemem.
parası olmayan arkadaş ben değilim london adlı üye sanırım ama yinede ilginişz için teşekkür ederim ...sizin önerinizde olabilir tabi posta yolluyla teşekkürler