Türkiye'ye dönüyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Türkiye'ye dönüyorum »

kısa süreli tatil için bilgi.acil lütfen

Seçenekler Stil
Alt 28.01.2009   #1
joeblack
Çaylak Üye

Yazılar: 12
Arrow kısa süreli tatil için bilgi.acil lütfen

ben şubat ayının 13'de (cuma) türkiye'ye gidip 17'sinde (salı) günü tekrar londraya geri gelmek istiyorum. 3 gün okula gidemiycem yani bu sizce havaalanında girişte problem olur mu? okuldan tatil alamıyorum çünkü mart ayında italya'ya gidiceğim için zaten tatil hakkımı oraya kullanıcam o yüzden ayrıca bi tatil alamıyorum.okula sordum tatil yazısı değil ama okulun öğrencisi ve ne süreler boyunca okulda kalacağımı belgeler bi yazı verebiliriz ve sorun olucagını sanmayız dediler. (9 aylık dil okula gidiyorum,ekimde başladım haziranda sonunda biticek)
siz ne diyosunuz çok kararsızım eger sorun olmaz derseniz biletimi hemen almak istiyorum.bilgisi olanlar yardım lütfen

Konu joeblack tarafından (28.01.2009 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir.
joeblack isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009   #2
heather
Üye

Yazılar: 89
vizen multiple ise hiçbirşey olmaz, kim karışır giriş çıkışına
evrakların yanında olsun yeter, ögrenci kimliğin örnegin.
heather isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2009   #3
vedatadil
Üye

Yazılar: 83
çıkış yaptıgın zaman kesinlikle kimse karısmıyo tekrar londraya dönerken memur soru sordugunda vizen multip ise okul belgelerin yanında olsun okula kayıtlı oldugunu gösteren tarihler olursa sadece o yeterli rahat ol!!)
vedatadil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2009   #4
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
vedatadil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çıkış yaptıgın zaman kesinlikle kimse karısmıyo tekrar londraya dönerken memur soru sordugunda vizen multip ise okul belgelerin yanında olsun okula kayıtlı oldugunu gösteren tarihler olursa sadece o yeterli rahat ol!!)
multible vize ne arkadaslar ogrenci vizesi multiple mi oluyor yoksa ozel olarak vıze yı ılk defa alırken forma ek bır seymı yapıyoruz bıraz bılgı verırsenız tessekkurlerımı sunarım !!!
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2010   #5
begum_e
Üye

Yazılar: 51
Alıntı:
Filanguage´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
multible vize ne arkadaslar ogrenci vizesi multiple mi oluyor yoksa ozel olarak vıze yı ılk defa alırken forma ek bır seymı yapıyoruz bıraz bılgı verırsenız tessekkurlerımı sunarım !!!
multiple demek coklu giris cikisli demek yani vizen boyunca coklu giris cikis yapabiliyorsun bir defadan fazla istedigin kdar
begum_e isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil