ben şubat ayının 13'de (cuma) türkiye'ye gidip 17'sinde (salı) günü tekrar londraya geri gelmek istiyorum. 3 gün okula gidemiycem yani bu sizce havaalanında girişte problem olur mu? okuldan tatil alamıyorum çünkü mart ayında italya'ya gidiceğim için zaten tatil hakkımı oraya kullanıcam o yüzden ayrıca bi tatil alamıyorum.okula sordum tatil yazısı değil ama okulun öğrencisi ve ne süreler boyunca okulda kalacağımı belgeler bi yazı verebiliriz ve sorun olucagını sanmayız dediler. (9 aylık dil okula gidiyorum,ekimde başladım haziranda sonunda biticek)
siz ne diyosunuz çok kararsızım eger sorun olmaz derseniz biletimi hemen almak istiyorum.bilgisi olanlar yardım lütfen
Konu joeblack tarafından (28.01.2009 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir.
çıkış yaptıgın zaman kesinlikle kimse karısmıyo tekrar londraya dönerken memur soru sordugunda vizen multip ise okul belgelerin yanında olsun okula kayıtlı oldugunu gösteren tarihler olursa sadece o yeterli rahat ol!!)
çıkış yaptıgın zaman kesinlikle kimse karısmıyo tekrar londraya dönerken memur soru sordugunda vizen multip ise okul belgelerin yanında olsun okula kayıtlı oldugunu gösteren tarihler olursa sadece o yeterli rahat ol!!)
multible vize ne arkadaslar ogrenci vizesi multiple mi oluyor yoksa ozel olarak vıze yı ılk defa alırken forma ek bır seymı yapıyoruz bıraz bılgı verırsenız tessekkurlerımı sunarım !!!
multible vize ne arkadaslar ogrenci vizesi multiple mi oluyor yoksa ozel olarak vıze yı ılk defa alırken forma ek bır seymı yapıyoruz bıraz bılgı verırsenız tessekkurlerımı sunarım !!!
multiple demek coklu giris cikisli demek yani vizen boyunca coklu giris cikis yapabiliyorsun bir defadan fazla istedigin kdar