Pinner da ikamet edebilecek olanlar için kiralık ve temiz odalar mecvut. Ve ev sahipleri gerçekten çok iyi insanlar ayrıca Türkler. Benimde vizem açıklandıktan sonra kısmet olursa bende gidebilirsem orada kalacam. Dilerseniz;
Single Oda :75 paund haftalık. Double Oda : 120 paund haftalık.
İngiltereden iletişime geçmek isterseniz: 07884136281 Vildan Hanım ya da;
Türkiyeden iletişime geçmek isterseniz: 05552557685'i arayabilirsiniz.
75 Paund cok pahalı abi sıngle oda için pinnerda :S
Alıntı:
Lweo´isimli üyeden Alıntı
Pinner da ikamet edebilecek olanlar için kiralık ve temiz odalar mecvut. Ve ev sahipleri gerçekten çok iyi insanlar ayrıca Türkler. Benimde vizem açıklandıktan sonra kısmet olursa bende gidebilirsem orada kalacam. Dilerseniz;
Single Oda :75 paund haftalık. Double Oda : 120 paund haftalık.
İngiltereden iletişime geçmek isterseniz: 07884136281 Vildan Hanım ya da;
Türkiyeden iletişime geçmek isterseniz: 05552557685'i arayabilirsiniz.
arkdaslar ya bende gelıcem 25 ocakta gelıcem ama hala kalıcak yer bulamadım.oteller cok pahalı.10 gun kalıcam sadece fıyatları 110poundan baslıyo.acaba kıralık ev falan bılen varmı. tek kısıyım.gatwıck tarafları olursa ıyı olur.sagolun
slm eger erken bir saattte burada olursan oda ayarlayabilirsin buradan da cok var cunku gazeteelrden rahat bulursun oda kendine.sen neresinde kalacaksin ingilterenin?
özel mesajınıza cevap verdim pelin numarıya yazdım eğer türkiyedeyseniz hala ben size türk numarasıda verebilirim türk bir ailenin yanında kiralık ıcız bir odada kalablirsiniz...