Yeri Zone 3-4 arasinda (Chingford) bolgesinde bulunan evimizin bir odasini bayan bir ogrenciye kiralamayi dusunuyoruz.
Kisaca bilgi vermek gerekirse; gelecek kisinin sigara icmeyen, temiz ve Londraya Ingilizce dil egitimi icin gelmis bir bayan olmasi gerekmektedir. Ev Walthamstow tube istasyonuna 10 dakika uzaklikta ve Oxford Circus a 35-40 dakika uzakliktadir. Oda double olup diger bir ogrenci bayanla paylasilacaktir.
Ilgilenen arkadaslar ayrintilar icin bana ozelden ulasabilirsiniz veya tanidiginiz kisiler varsa bu mesaji onlara iletebilirsiniz.
Kiralik odaniz ile ilgili size ulasabilmam icin numara almam mumkun mu acaba
benim numaram 07501812116
Alıntı:
gladiator´isimli üyeden Alıntı
arkadaslar merhaba,
yeri zone 3-4 arasinda (chingford) bolgesinde bulunan evimizin bir odasini bayan bir ogrenciye kiralamayi dusunuyoruz.
Kisaca bilgi vermek gerekirse; gelecek kisinin sigara icmeyen, temiz ve londraya ingilizce dil egitimi icin gelmis bir bayan olmasi gerekmektedir. Ev walthamstow tube istasyonuna 10 dakika uzaklikta ve oxford circus a 35-40 dakika uzakliktadir. Oda double olup diger bir ogrenci bayanla paylasilacaktir.
Ilgilenen arkadaslar ayrintilar icin bana ozelden ulasabilirsiniz veya tanidiginiz kisiler varsa bu mesaji onlara iletebilirsiniz.
Arkadaslar, kafanizi karistirdiysam ozur dilerim, yazimda herhangi bir sifre yok
Yukarida belirttiyim kayit olayi, Londrada bulunan ogrenci ve aupairler icin sundugum is ve hukuk Ingilizcesi egitim programi. Yakinda bu programin ayrintilarinin bulunacagi bir konu acmak istiyorum.
Ozetle, buraya Ingilizce ogrenmeye gelen arkadaslarin bir cogu malesef yeterince pratik yapamadiklari icin bu olay gerek iyi bir is bulmalarini gerekse okuldaki basari oranlarini etkilemekte.
Bunun yani sira, okulda basarili olan fakat ozellikle is ve hukuk Ingilizcesi ogrenmek isteyen kisiler icin secenekler hem sinirli hemde cok pahali olabiliyor.
Maximum 6 kisinin olabileceyi konusma agirlikli olacak bu programa katilacak ogrenciler yanlizca gorusmeyle kabul edilecek ve gereken cabayi gostermeyen ogrenciler malesef kursa devam edemeyecek.