Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Kiralik oda (Yanlizca bayanlar icin)

Seçenekler Stil
Alt 12.11.2008   #1
GladiatoR
Üye

Yazılar: 64
Kiralik oda (Yanlizca bayanlar icin)

Arkadaslar merhaba,

Yeri Zone 3-4 arasinda (Chingford) bolgesinde bulunan evimizin bir odasini bayan bir ogrenciye kiralamayi dusunuyoruz.

Kisaca bilgi vermek gerekirse; gelecek kisinin sigara icmeyen, temiz ve Londraya Ingilizce dil egitimi icin gelmis bir bayan olmasi gerekmektedir. Ev Walthamstow tube istasyonuna 10 dakika uzaklikta ve Oxford Circus a 35-40 dakika uzakliktadir. Oda double olup diger bir ogrenci bayanla paylasilacaktir.

Ilgilenen arkadaslar ayrintilar icin bana ozelden ulasabilirsiniz veya tanidiginiz kisiler varsa bu mesaji onlara iletebilirsiniz.

Tesekkurler...
GladiatoR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008   #2
melikesati
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Ev ilani

Kiralik odaniz ile ilgili size ulasabilmam icin numara almam mumkun mu acaba
benim numaram 07501812116

Alıntı:
gladiator´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar merhaba,

yeri zone 3-4 arasinda (chingford) bolgesinde bulunan evimizin bir odasini bayan bir ogrenciye kiralamayi dusunuyoruz.

Kisaca bilgi vermek gerekirse; gelecek kisinin sigara icmeyen, temiz ve londraya ingilizce dil egitimi icin gelmis bir bayan olmasi gerekmektedir. Ev walthamstow tube istasyonuna 10 dakika uzaklikta ve oxford circus a 35-40 dakika uzakliktadir. Oda double olup diger bir ogrenci bayanla paylasilacaktir.

Ilgilenen arkadaslar ayrintilar icin bana ozelden ulasabilirsiniz veya tanidiginiz kisiler varsa bu mesaji onlara iletebilirsiniz.

Tesekkurler...
melikesati isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2008   #3
GladiatoR
Üye

Arkadaslar, oda ilani icin olan yogun ilginizden dolayi tesekkur ederim.

Ozelden mesaj gonderen arkadaslar, ilanda belirtilen oda kiraya verilmistir. Gelecekte kiraciya ihtiyacimiz olursa tekrar ilan yazarim.

Is ve Hukuk Ingilizcesi icin konustugum arkadaslar belirttigim gibi Aralik ayi itibariyle kayit yaptirmaya baslayabilirler.

Tesekkurler
Alt 15.11.2008   #4
GladiatoR
Üye

Arkadaslar, kafanizi karistirdiysam ozur dilerim, yazimda herhangi bir sifre yok

Yukarida belirttiyim kayit olayi, Londrada bulunan ogrenci ve aupairler icin sundugum is ve hukuk Ingilizcesi egitim programi. Yakinda bu programin ayrintilarinin bulunacagi bir konu acmak istiyorum.

Ozetle, buraya Ingilizce ogrenmeye gelen arkadaslarin bir cogu malesef yeterince pratik yapamadiklari icin bu olay gerek iyi bir is bulmalarini gerekse okuldaki basari oranlarini etkilemekte.

Bunun yani sira, okulda basarili olan fakat ozellikle is ve hukuk Ingilizcesi ogrenmek isteyen kisiler icin secenekler hem sinirli hemde cok pahali olabiliyor.

Maximum 6 kisinin olabileceyi konusma agirlikli olacak bu programa katilacak ogrenciler yanlizca gorusmeyle kabul edilecek ve gereken cabayi gostermeyen ogrenciler malesef kursa devam edemeyecek.

Umarim sifreyi biraz olsun cozebilmisimdir

Seçenekler
Stil