merhaba arkadaslar.yasadigim evde 1 double ve 1 single oda kiraliktir.ev sahibimiz turk ve iyi bir insan.evi turkten baskasina kiralamakta istemiyor.ev cok bakimli.su an sadece 2 kisi var.single oda icin 100 pound.double oda icin 150 istiyor.evde living room,internet ve turk televizyon kanallari var.24 saat sicak su var.london bridge otobusle 10-15 dakika suruyor.yeri elephant and castle zone 1.ilgilenen arkadaslar bana ozelden email yada tel numarasini birakabilirler.hoscakalin.
slm!! ben ekim sonu gibi ingiltereye gelmeyi dusunuyorum. 100 pound luk single oda ilgili cekti fakat soyle bir sorun var o da odanin sadece bayanlar icin olmasi acaba ev sahibi bu konuda fikrini degistirebilir mi??? hernyse benim msn in [email]brt82@hotmail.fr[/email] listene eklersen cok sevinirim, sana danismam gereken seyler olabilir. bye
Arkadaslar Ingiliz Aile Denilince Safkan Ingiliz Demek Degildir.afrikalida Ingiliz Ailedir Pakistanlida Hindlide Turk Te Ingiliz Vatandasi Ingiliz Aile Sayilir.turkiye Den Cocuklarini Ingiltere Ye Yollayacak Aileler Cok Dikkat Etsinler Cocugunuz Ingiliz Aile Diye Sarhos Uyusturucu Kullanan Bir Ailenin Evine Dusebilir.gelemeden Arastiriniz.ayrica Aile Ogrenciyle Konusacak Vakti Yoktur.yani Ailenin Ingilizceye Bir Faydasi Olmaz.ogrenciyi Kendileriyle Oturtmazlar.ogrenci Odasinda Kalir.evde Cocuk Varsa Faydasi Olabilir.onunla Konusursunuz,
Iki Odali Bir Dairemiz Var.bir Odada Londrada Universitede Islam Tarihi Okumus Bir Kizimiz Kaliyor.bir Odasi Bos Bayan Kiraci Bakiyoruz.haftalik 60 Pound Evde Camasir Makinasi Buzdolabi Ve Ihtiyc Olacak Hersey Var,iki Kisi Kalacaksiniz.isteyen Olursa Mesaj Yazsin.
merhaba arkadaslar.yasadigim evde 1 double ve 1 single oda kiraliktir.ev sahibimiz turk ve iyi bir insan.evi turkten baskasina kiralamakta istemiyor.ev cok bakimli.su an sadece 2 kisi var.single oda icin 100 pound.double oda icin 150 istiyor.evde living room,internet ve turk televizyon kanallari var.24 saat sicak su var.london bridge otobusle 10-15 dakika suruyor.yeri elephant and castle zone 1.ilgilenen arkadaslar bana ozelden email yada tel numarasini birakabilirler.hoscakalin.
benim 6 aylık öğrenci vizem vardı ama çoktan türkiyeye geri döndüm.ocakta tekrar gitmek istiyorum ziyaret için 10 günlük.orda oda kiralayıp kalan bir arkadaşım var.vizemin süresini uzatmamam için onun bana kontrat fotokopisi yollaması benimde bunu göstermem gerekiyormuş.
sonuçta kendi evi değil ve belki kurallar vardır başka biri kabul edilmez diye.ben kendimi onun yanında kalıcak gösterebiliyormuyum acaba?
of çok karıştım.
Iki Odali Bir Dairemiz Var.bir Odada Londrada Universitede Islam Tarihi Okumus Bir Kizimiz Kaliyor.bir Odasi Bos Bayan Kiraci Bakiyoruz.haftalik 60 Pound Evde Camasir Makinasi Buzdolabi Ve Ihtiyc Olacak Hersey Var,iki Kisi Kalacaksiniz.isteyen Olursa Mesaj Yazsin.
Haringey N4, sainsburys arkasında, 2 Türk bayanın kaldığı tertemiz Bahçeli 4 yatak odalı evde. Türk bayana kiralık single oda.
Buzdolaplar,Çamaşır makinası,Microwave,TV & Satalite.
Çift tuvalet ve Oturma odası.
Manor House-Piccadilly metroya 7 dakika (Zone 2).
Otobüslere ve 24 saat açık dükkanlara 2 dakika.
Herşey dahil haftada 90 sterling.
2 hafta deposit ve 2 haft kira, girişde (360 sterling).
Ingiltere Tel: 0203 129 2212
Türkiye Tel: 0533 626 7666
e-mail: www.h_salci@hotmail.com
Bu ilan sadece TÜRK BAYAN için geçerlidir!!!
Konu h_salci tarafından (05.09.2009 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir.