Arkadaslar ben flat share single room da kaliyorum ve 6 aylik sozlesme yaptim. yalniz ev sahibi hic bir seyle ilgilenmiyor mutfag kullanamiyoruz aletlerin bozuklugundan vesayre vesayre cok rahatsizim ayrilmayi dusunuyorum ve kontratta 4 aydan sonra notice verebiliyorsun diyor benimd eburaya cikali 2 hafta olucak yani depozitoda verdik 1 aylik burdan nasil zararsiz bir sekilde cikabilirim ev sahibinin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum ihtimalleri varmidir varsa nelerdir lutfen yardimci olun.
öncelikle sorunlarını ev sahibine anlat eğer ilgilenmezse ne yazıkki yapacak birsey yok cunki sozlesme imzalamıssın. bence sozlesmen bitene kadar dayan sonra depozitonu alır çıkarsın benzer bir durum benimde başıma gelmişti bende oradan biliyorum.
bildigim kadariyla sozlesme uzerinde .. kullanilan arac ve gerecin tamiri ile ilgili ibare yoksa hak talep etmen zor .. ama yazili ise en saglam yol bir avukat ! yada arkadasin dedigi gibi birinin uzerine yikabilirsin ? fakat ben sanmiyorum depozitonu geri alabilecegini .. oyle ha deyince ver canin sıkıldımı al git yapmazlar sanirim.. neyse umarim isin rast gider ..