İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

kimya muhendisligi için mba

Seçenekler Stil
Alt 28.06.2010   #1
cete3335
Çaylak Üye

Yazılar: 2
kimya muhendisligi için mba

herkese selamlar...
ben ege uni. kimya muh.(%100 ingilizce) bitirdim bu sene
teyzemlerinde londrada olması dolayısıyla londrada bana uygun bir yerlerde mba yapmak istiyorum.
Bu mba'ı yalnız unilerden degil ama herhangi bir başka yerden kurslarına katılarak yine aynı diplomayı almak mümkün galiba hemde daha uygun bir fiyata.
Forumdaki konuların hemen hemen hepsini okudum ama cidden bana bu konuda yardımcı olacak bilgilere ulaşamadım.
Detaylı bilgiye sahip olan arkadaslardan yardımları için şimdiden cok teşekkur ederim...
cete3335 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2010   #2
cete3335
Çaylak Üye

Yazılar: 2
yok mu cevap verebilecek bi arkadas
cete3335 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2010   #3
bege
Çaylak Üye

Yazılar: 27
Hocam bence üniversiteyi bitirip üzerine hemen mba yapmak çok mantıklı bir şey değil. mba yöneticilik vasıflarını geliştirmek için yapılır. 22-23 yaşında, iş tecrübesi olmayan, üniversiteden yeni bir mezun birisinin pek işine yaracağını sanmıyorum. Tabi bu benim fikrim. Söylediğin tarz college lar var diye biliyorum. İşte yüzde bilmem kaç üni. yüzde bilmem kaç college diploması veriyormuş. Hata LSC diye bir okul var. Forumda bayağı bir tartışılmış. Dolandırıcı oldukları söyleniyor. Doğru mu değil mi bilmiyorum tabi. Bence en iyisi bir acenteye gidip ayrıntılı bilgi alman.
bege isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil