İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

Kensington College Of Business; London School of Commerce; East London College vb.

Seçenekler Stil
Alt 17.01.2009   #1
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
Kensington College Of Business; London School of Commerce; East London College vb.

1. Açıklama:
Bayaca tartışma yaşanmış bu okullarla ilgili. Silinen yazılar olmuş, bu durumu eleştirenler olmuş.
İngiltere Forumları'nda 3 sebeple yazı silinir:
a. Herhangi bir sebeple ticari reklam yapmak.
b. Küfür, hakaret vb. ağır üslup.
c. Adı İngiltere Forumları olan bir sitede "İngiltere ne kaka pis" içerikli yazı yazmak.
Bu üç kural dışında silinen edilen herşey canlandırıldı, bu okullarla ilgili açılan başlıkların hepsi buraya toplandı.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. (Esas) Açıklama:
Bu tip "college" ler üniversite falan değildir. Bu ve benzeri "college"lerin lisans veya yüksek lisans diploması verme yetkisi yoktur.
Bir üniversiteyle anlaşırlar o üniversite bunlara der ki:
Alıntı:
"Ben X üniversitesi olarak öğrencilerime kaliteli akademisyenlerle eğitim veriyorum sosyal imkanlar, kampüs olanakları sunuyorum. O eğitim sonucu sınavları geçip diploma alıyorlar. Eğer sen 'Y College' olarak benim akademisyenlerimi kullanmadan, sosyal imkanlarımı, kampüs olanakları sunmadan bu öğrencileri benim sınavlarımdan geçirirsen onlar da benim 'X Üniversitesi' diplomamı alır. Sınav sorularını yollarım cevap kağıtlarını okurum geçerlerse geçerler. Verdiğin eğitim kalitesi öğrencilerle senin aranda bir sorun"

Bir nevi uzaktan eğitim yani.

Benim şahsi önerim: Eğer derdiniz en ucuza X Üniversitesi'nin diplomasını almaksa hiç böyle 'college'lere gerek olmadan bunlardan bile çok daha ucuza o okulların uzaktan eğitim programlarını deneyebilirsiniz. Aynı diplomayı gene alırsınız. Hem de araya college falan karıştırmadan, daha da ucuza ...
Derseniz ki "Uzaktan eğitimle dersleri anlayıp geçeceğimin, iyi bir eğitim alacağımın garantisi var mı? Üniversitenin akdemisyenleri yok imkanları yok..."
Derim ki "Üniversitenin akademisyenleri ve imkanları bu 'college'lerde de yok zaten, niye fazla para veriyorsunuz, maksat ucuza çıkarmak değil mi?"

Yok derdiniz zaten direk birincil, doğrudan akademik eğitim almaksa, ne işiniz olur böyle aracı maracı 'college'lerle. Gidin doğruca o "X Üniversitesine" kaydolun.

Bütün bu durumu bildikten sonra, ben bu '"X College'e gittim, çok sevdim, siz de gelin" ya da "Ben gittim sevmedim gelmeyin" demek için veya sorularınız için bu başlığı kullanabilirsiniz.

Yüz küsur üniversite dururken bütün master alt forumunu bu tür 'college'lerle doldurmak gereksiz kalabalık yarattığı için bu özellikteki okullar için açılan her ayrı başlık burada birleştirilecek.

Bunun dışında tartışılsın edilsin. Akı karası çıksın ortaya.
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009   #2
spartacus
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Kensington College Of Business

Bu okulum MBA programı hakkında bilgisi olan arkadaslar varmı?
tesekkurler
spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009   #3
posh
Çaylak Üye

Yazılar: 22
Alıntı:
spartacus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu okulum MBA programı hakkında bilgisi olan arkadaslar varmı?
tesekkurler
Merhaba
Giden kisiler den duydum iyi oldugunu ayrica suan kampanyasi var hazirlik ve MBA programlarinda ; gordum bir sitede ama reklam olacagi icin yazamiyorum .
posh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009   #4
rumpleteazer
Üye

Yazılar: 90
eger Holborndaki Kensigton Kolej ise vasatin altinda oldugunu biliyorum nerden biliyorum, orada calisan bir yakinim soyledi eger benim dedigim okul ise ticarethane kabili bir yer kendim de gordum ayrica ogrenciler yari yariya Turk idi.
rumpleteazer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.2009   #5
posh
Çaylak Üye

Yazılar: 22
Alıntı:
rumpleteazer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
eger Holborndaki Kensigton Kolej ise vasatin altinda oldugunu biliyorum nerden biliyorum, orada calisan bir yakinim soyledi eger benim dedigim okul ise ticarethane kabili bir yer kendim de gordum ayrica ogrenciler yari yariya Turk idi.
Gercekten mi ; bende bu sene yazilmayi dusunuyodum arkadasim mba yapiyo memnun oldugunu soyledi henuz gorusmeye gitmedim ama bu hafta icinde gitmeyi dusunuyorum . Kime inanalim ki ; arkadasim iyi diyo sen yakinim hemde calisaninin kotu dedigini soyluyosun of Allahim offf
posh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2009   #6
desperado
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Exclamation Londra'da mba yapılabilecek collegelar??cavendish,kensington,Lams,STM..hangisi sizce?

---------------------------------------------------------------------------- merhaba arkadaşlar..cavendish,kensington,Lams ve STM bu okullardan birinde mba yapmak için başvuracağım temmuz ayı içinde..üniversiteyi bu yıl bitirdim..sizce hangisi daha mantıklı?..hangisinin eğitimi daha iyi?okulun bulunduğu semtten,verdiği degree ye göre bir çok kıyaslama yapılacak olursa hangisi ağır basıyor sizce?özellikle bu okullarda okuyan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirler mi..çok teşekkür ederim şimdiden..
desperado isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2009   #7
sonur
Çaylak Üye

Yazılar: 4
kensington college of bussineess hakkında bilgisi olan var mı?
sonur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2009   #8
sonur
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Kensington college of business??

bu okulda okuyan okumuş bilgisini olan ?
sonur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2009   #9
magrid
Çaylak Üye

Yazılar: 27
Bende inş. Eylül de başlıycam bu okula mba için,sonuçta sana University Of Wales diploması verilicek ve CV ne bu şekilde ekliyceksin.
magrid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2009   #10
desperado
Çaylak Üye

Yazılar: 3
university of wales diyorsun..peki ingiltere üniversiteleri ranking sıralamasında bu okulun yerini araştırdın mı?nasıl durumu bu üniversitenin?
desperado isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil