İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Seçenekler Stil
Alt 14.06.2008   #1
altuğ atılkan
Çaylak Üye

Yazılar: 15
Kaplan Aspect Pre Master

Arkadaşlar Mrb,

Ekim ayında başlamayı düşündüğüm Kaplan Aspect Pre Master kursu hakkında bilginiz var mıdır acaba? okuldan kabul geldi 30 hafta olarak gtmeyi planlıyorum sizce mastera geçiş konusunda bu okul benim için doğru bi seçim midir?

Teşekkür ederim
altuğ atılkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008   #2
iremce
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Pre master a nasıl karar verdin bende düşünüyorum ama bir türlü emin olamıyorum birde hangi firma yardımcı oldu ve maliyeti hakkında bilgi verirsen sevinirim. Şimdiden saol, yoluın açık olsun...
iremce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2008   #3
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
Merhaba kaplan aspect'in hangi şubesinde alacaksın pre-master'ı? ayrıca hangi alanda master yapmayı düşünüyorsun? Lisans bitirme not ortalaman kaç? bunlar önemli çünkü her okul kendi üniversitesine yerleştirmek için çaba harcıyor. birde pre-master okullarının uzman oldukları bölümler var bunları iyi seçip ona göre hareket etmek gerekli. herhangi bir yardımım olabilirse ben burdayım.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2008   #4
altuğ atılkan
Çaylak Üye

adam smith mrb,

öncelikle tşk ederim verdiğin bilgiler için ben kaplan aspect bournemouth şubesinde pre master alıcam. not ortalamam 2,65 ve istediğim yüksek lisans alanı finans ya da pazarlama olacak hangisinin olacağına ise pre master da alacağım dersler sonrasında karar vermeyi düşünüyorum.Senin önerdiğin bir üniversite varsa öğrenmeyi çok isterim. Kaplan aspecti anlaşmalı olduğu okullar ve verdiği derslerin çeşitliliği nedeniyle tercih ettim.

tekrar teşekkürler
Alt 01.08.2008   #5
adam smith
Kıdemli Üye

Mrb Altuğ,

Öncelikle pre-master eğitiminde bağımsız okullarda genellikle ingilizce eğitim daha ön plandadır. Ayrıca not ortalaman upper-second'a giriyor bu ne demek başvururken okulların bazı şartları vardır bu şartlara uyman gerekir buda zaten başvuracağın üniversitelerde belirtilir.
Alt 01.08.2008   #6
altuğ atılkan
Çaylak Üye

Mrb erdal,

Dediğin gibi okulların tabii ki not ort. konusunda bazı şartları var ama açıkçası ben bu ort. ile ne tarz okulların beklentilerini karşılayabilirim bunu tam olarak bilmiyorum. Ayrıca Kaplan Aspect Pre Master kursundaki dersler belirttiğin gibi öncelikle ielts ile ilgili fakat ayrıca finans pazarlama ve bilgisayar ile ilgili dersler de mevcut bu da bana cazip gelen nokta oldu.

Teşekkür ederim
Alt 01.08.2008   #7
adam smith
Kıdemli Üye

ya altuğcum pre master okullarının iki tip versiyonları vardır bunlar dil yönü ağır olanlar diğeride akademik yöne ağırlık veren okullar. Senin okul dile ağırlık verenlerden bu yüzden eğer Türkiye'de hazırlık veren bir okuldan mezunsan ve not ortalaman biraz düşükse (sende olduğu gibi) akademik okullara gitmen biraz daha mantıklı bence..
Alt 04.08.2008   #8
iremce
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Slm;
Benim de pre-master ile ilgili bazı sorularım olacak ortalamam 2,5 ve mühendislik yüksek lisansı için öncelikle pre-master yapmak yapmak istiyorum. Hangi okullar tavsiyeniz olur?
iremce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2008   #9
adam smith
Kıdemli Üye

merhaba İremce,

Öncelikle spesifik olarak hangi bölümde master yapmak istiyorsun?
İstediğin bölümün olduğu senin de istesiğin olur dediğin üniversiteler hangileri?
Şu anki ingilizce seviyen tam olarak ne düzeyde?
Özellikle tercih ettiğin bir şehir var mı?
Alt 10.09.2008   #10
eva
Çaylak Üye

Yazılar: 1
pre master

merhaba arkadaşlar,

Ben daha önce duymustum pre master konusunu.ancak not ortalamanı yükseltiği konusunda daha gectiğimiz gunlerde bilgi sahibi oldum.benim merka ettiğim konu, benim gpa 2.76, bu ne kadr artar 3.5 gelir mi bu pre master programlarıyla?ya da nasıl oluyor gpa artı aldıgın pre master programının not ortalamasına göre mi seciyorsun mba programlarını ?tesekkür ederim simdiden cevap veren arkadaslara...
eva isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil