İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

KALACAK YER KONUSUNDA YARDIM

Seçenekler Stil
Alt 16.04.2006   #1
xaraph
Çaylak Üye

Yazılar: 1
KALACAK YER KONUSUNDA YARDIM

Arkadaşlar merhaba 6 yıllık beden eğitimi öğretmeniyim,yaz tatilinde 8 haftalık dil kursuna geliyorum ingiltereye -londra(stanton of school englısh) vize almada sorun yaşarmıyım ve orda en uyğun fiyata nerede kalabilirim duyduğuma göre pahalı bir şehirmiş quinway street diye geciyor adres ucuz kalacak yer ve vize konusunda yardımcı olursanız sevinirim
xaraph isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2006   #2
dionysos
Çaylak Üye

Yazılar: 20
Stanton school??

Stanton school u biliyorum genelde okulun ücretleri çok ucuz diye ilk anda göz alıyor ama sonra işte bu bahsettiğin sorun çıkıyor ortaya...

Okulun eğitim ücretleri ucuz ama konaklama ayarlamak için istedikleri ücretler hiç de ucuz değil ve toplamda daha pahalıya geliyor... 8 hafta için şimdi baktım 1050 pound istiyorlar konaklamaya ki toplamda vereceğin para daha düzgün bir okula vereceğinle neredeyse aynı ücrete gelmiş olacak...

Eğer sorunun sadece konaklayacak yer ayarlamaksa stanton bunu ayarlar ama dediğim gibi ucuza gelmez... ki bencede bu saatten sonra en dogrusu konajklamayı da okuldan istemen ve belgelerını bu sekılde gondermeleri. kalacagın yer gonderdıklerı belgelerde gorunmezse vızede de sorun yasarsın cunku,
insallah hersey yolunda gider
dionysos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2007   #3
sifre_b
Üye

Yazılar: 95
bir yakının yoksa kalacak.
mecburen 4 hafta bir ailenin yanında kalaman gerekiyordu
daha sonra sana en yakın öğrenci yurduna(hostel) çıkman.
bu okulu kim seçtiyse onun da kulaklarını çınlatmayı unutmaman.
sifre_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil