İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 22.07.2007   #1
serapkoc
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Kafam karisti, hangi okul?

Slm Arkadaslar, bende 1 yil sonra londrada dil egitimi almak istiyorum. Simdiden arastiriyorum. Malesef maddi butcemden dolayi turklerin cok yogun oldugu finsbury park ta normal oda fiyatinin yarisina gelecek sekilde arkadasimin evinin 1 odasini kiralamayi planliyorum. Sanirim bu durumdan daha uygunada oda yada yurt bulmam zor sanirim. Tabi soylenenler dogrultusunda bunu dusunuyorum. Okullari arastirmaya basladim simdide. Formdaki tum basliklari hemen hemen okudum ve ciddi anlamda kafam karisti. Bircok okul ismi ve hicbrinede ii diyen yok. Ya turkler cok yada egitim kötü. Buradaki turklerdende oxford street teki tum kurslarin kötü oldugunu duydum. Sanirim birkac okul icin ii dendi ama gördüğüm kadariyla onlarinda fiyatlari fazla. Burlington fena diil fiyat olarak ama Turk cokmu? Kriter olarak turkiyedeki dil egitimi danismanligi veren kurumlarin göndermedigi okullarda turk sayisi azdir mantigindan yola cikarak arastirma yaptim ama danisman firmalar hemen hemen her okula ogrenci yolluyor Sizlerden ricam, turklerin az oldugu ve fiyat olarak £2000 - £3000 civarinda (tabi incelemelerime dayanarak bu fiyati soyluyorum, ayrica yıllık ucret bu) , Londrada ve egitimi iyidir diyeceginiz okul tavsiyelerine ihtiyacim var.
serapkoc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2007   #2
elone79
Çaylak Üye

Yazılar: 14
serap merhaba,
diger basliklar altinda bazi bilgiler verdim burada da kisaca bahsedeyim 11 hazirandan beri upper seviyede Malvern House a devam ediyorum ve hocalardan da okuldan da cok memnunum. beraber kaldigim yakin arkadasim da 7 aydir ayni okula devam ediyor ve o da memnun. kurslara binlerce sterlin dokme derim, parani buradaki yasam giderlerine sakla cunku cok ihtiyacin olacak.
her okulda mutlaka turkler var ama beraber zaman gecirmedigin surece sorun olmaz. mutlaka turk arkadasların olmali, insan bazen kendi ulkesinden birilerine ihtiyac duyuyor ama burada bulunma amacimiz ing ogrenmekse mumkun oldugunca yabacilarla beraber olunması en ıyısı.
okul ya da baska seylerle ilgili sormak istedigin bisey olursa mailim [email]elone79@hotmail.com[/email]
bol sans...
elone79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2007   #3
serapkoc
Çaylak Üye

Yazılar: 3
sabah-oglen

sabah kurslariyla, oglen kurslari is imkanlarinda ne gibi problem cikariyor?
serapkoc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2007   #4
birdirbir
Çaylak Üye

Yazılar: 27
örneğin sen haftada 20 saatlik bir dil okuluna gideceksin eğer derslere öğlen girersen saat 3-4 gibi kursun biter yemek yersin saat 5 olur çalışacak zamanın bence az kalmış olur ama eğer sabah 8-9 da derse girsen 12de cıksan guzelce yemegını yersın iş başı yaparsın bu benim görüşümdür benden başka kimseyi bağlamaz
birdirbir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2007   #5
exclamation!
Üye

Yazılar: 43
Re: MERHABA

[quote="mkbayer7"]center school of english 48 hafta 1500 paund size en uygun bulabildiğim yer burası fiyat olarak tabi bu ilk bakışta biraz incelemeyle daha cok okul bulabiliriz bize bana ulaşırsan bi şkilkde konuşur halledriz bu işi mera etme]
yazdikalriniza bakiyorum da, bir yerde bildigim yardimci olabilecek danisman firma var onerecegim falan demissiniz..baska bir yerde bizim danisman firma falan demissiniz..isin asli nedir? bir tutarli olursaniz sanki daha guvenilir olacak..su an icin hic guven vermiyorsunuz.
exclamation! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2007   #6
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
forumda bir reklam panosu gibi bir bölüm açılsında kim nesinin reklamını yapacaksa orda yapsın.

Konu phoenix7 tarafından (28.05.2008 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil