arkadaşlar ben 2 defa yerleşim vizesi reddi aldım ve son olarak itiraz ettık bu 28 gün içinde itiraz ettiğimiz zaman nekadar süre ile mahkeye çağırıyolar bilgisi olan varmı bazen 6-9 ay arası diyolar
arkadaşlar ben 2 defa yerleşim vizesi reddi aldım ve son olarak itiraz ettık bu 28 gün içinde itiraz ettiğimiz zaman nekadar süre ile mahkeye çağırıyolar bilgisi olan varmı bazen 6-9 ay arası diyolar
kardeş red alma sebebin neydi acaba ? ne yazmışlar
Kardes Senin Adinada Uzuldum...Hayirlisi Olsun..
Itiraz Sureci Ne Kadar Surer ?
Birlesik Krallik Sinir Kurulusu (UK Border Agency) itirazinizin dinlenecegi zaman konusunda belirleyici olamaz. Bu süreç bir süre devam edebilir ve birkaç seye baglidir. Davanin türü (ziyaretçi, yerlesme) ve destekçinizin delil sunabilmesi için davanin sözlü olarak dinlenmesini talep edip etmediginiz buna dahildir. Ziyaretçi itirazlari genelde basvuru yapildiktan sonra 6 ay içinde dinlenir, yerlesme dahil diger kategorilerde süre 9 aya kadar çikabilir.