tesekkur ederim sahsen benim istedigim birsey yok. ama sen kendine iyi bak. gaylerin mekanina gelicen cunki gerci guzel bir yer ben gittim. en azindan okyanus var. gerci ingiltere de hava her zaman yagmurlu ama olsun.
iyi sanslar...
evet arkadasim gidecegin yer gay mekani cok sanslisin. niye cunku kizlar gay olmayan erkeklere saldiriyolar. soylemesi ayip ben 3 gun kaldim 5 kilo verdim. bu ne demek ingilizce ogrenmek icin calismana gerek yok. bir ingiliz abla yaparsin kendine tamam iste. al sana sabahtan aksama ingilizce praktiz aktivite.
İngiliz kızları dünya ahiret bacımız sayılırlar.
Calibri saol içimi açtın.kur mur.
İstanbulda kursa gittik 1 sene ondan intermediate diyozzzzz.bıuraya göre saat hesabı ve oradaki sosyal hayattaki pratikleri de göz önüne alarak kur atlamak lazım diyorum.Amaç buysa başarılı olunur kanısındayım.birazda kapasite meselesi hani....
evet haluk eger dedigim gibi kendine bir kiz arkadas yaparsan atlamadik kur birakmazsin. ama obur turlu konusacak ingilizi zor bulursun benimki sadece bir tavsiye genede senin dusuncelerine saygi duyarim. 2 ay sonunda turkiyeye donerken de bana mesaj atarsin hangi kurda oldugunu. simdiden sana basarilar diyorum. Umarim en iyisi olur senin icin.