merhaba arkadaşlar... Buraya gelen her Türk genci gibi bende bir şokun içine girdim, kolay iş bulacağımı düşünürken burada her günüm iş aramakla geçiyor....
Ben : Adobe Photoshoptan ve Adobe Premiere'den anlarım Bilenle ne işe yaradığını anlarlar ( Birisi fotoğraflarla oynamak için afiş falan tasarlamak için biriside film edit'i yapmak içindir)
Bunaları neye en çok yararım diye yazdım ama bende ne iş olsa yapacam
Çalışma iznimde vardır. Yaş 23
merhaba arkadaşlar... Buraya gelen her Türk genci gibi bende bir şokun içine girdim, kolay iş bulacağımı düşünürken burada her günüm iş aramakla geçiyor....
Ben : Adobe Photoshoptan ve Adobe Premiere'den anlarım Bilenle ne işe yaradığını anlarlar ( Birisi fotoğraflarla oynamak için afiş falan tasarlamak için biriside film edit'i yapmak içindir)
Lütfennn yardım edin
teşekkürler hepinize
ne is olsa yaparim demissin hazir xmas da geldi bu hafta buldun buldun bulamadin isin zorlasir tavsiyem butun restaurantlara git cvni birak mumkunse menejeri gormek iste birebir gorus. boyle baslarsin sonra zamanla bransinla ilgili uygun bi isde cikarsa oraya gecersin.ins istedigin gibi olur,
Lütfennn yardım edin
teşekkürler hepinize
valla dostum ayni sorun bendede var suan cok acil is lazim ama baktim olcak gibi degil job centere gittim onlarda yarin icin gun verdiler umarim biseyler yaparlar yoksa benimde isim zor