İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

islington centre for english

Seçenekler Stil
Alt 28.08.2008   #1
geminiben
Çaylak Üye

Yazılar: 1
islington centre for english

merhaba arkadaşlar.semra ben.14 eylülde ıslington da kursa başlayacağım.ancak ne kalacak yerim belli ne de bi tanıdığım var o bölgede.var mı acaba o civarlarda oturan ev arkadaşı arayan vs..teşekkür ederim
geminiben isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2008   #2
proksima
Çaylak Üye

Yazılar: 12
islingtona gittinizmi?nasıl memnun kaldınızmı?biraz okuldan bahsedermisiniz?teşekürler.
proksima isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2008   #3
proksima
Çaylak Üye

yasartahir sanki memnun kalmamış gibi yazmışsın.iyi bi okul mu?yada londrada tavsiye edebileceğin bir okul varmı?
Alt 17.10.2008   #4
proksima
Çaylak Üye

teşekkür ederim bende 7 ay için gelmeyi düşünüyorum.islington da düşündüğüm dil okulları arasında bu yüzden çok açıklayıcı oldu mesajınız
Alt 25.10.2008   #5
kindir
Çaylak Üye

Yazılar: 20
mrb

merhaba arkadaşlar ben bu okulu düşünüyorum ,irtibatada geçtim ,bunlardan kalacak yer talebindede bulundum onada ok dediler ancak şöyle bir problem var;kalacak yer ismini şimdi belirlemiyorlar gönderecekleri mektupta benim talebimden ve kendilerinin vizem çıkarsa şayet bana kalacak yer tahsis edeceklerinden açık ve net bir şekilde bahsedeceklerini söylediler, ancak benim vaf3 formunda kalacak yer bölümünde doldurmam gereken bir kısım var,bu çelişki kafamı karıştırıyor bunu onlarada söyledim ancak sen kafanı yorma biz profesyoneliz bu yolla türkiyeden ve başka ülkelerden yüzlerce öğrencimiz vize alıyor dediler, bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi...
kindir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2008   #6
fugue
Üye

Yazılar: 41
merak etme hemen hemen bütün okullar böyle çalışır. sana adres şimdilik şart değil. sadece ülkeye girerken soracaklar okadar. o kısmı boş bırakabilirsin yani.
fugue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2008   #7
kindir
Çaylak Üye

Yazılar: 20
eyer dediğin gibiyse problem olmayacak vizede,kafamı çok karıştırıyordu bu konu tşkler,
kindir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.11.2008   #8
elijah23
Çaylak Üye

Yazılar: 18
ben de bu okula kayıt yaptırdım bikac hafta içinde gelicem su anda vizemin cıkmasını bekliorum. okulun sundugu imkanlar hakkında bikac sorum olucak mesela toplu tasıtlarda %30 indirimden bahsedilio bu dogru mu? verilen sertifika da british coucil logosu olcakmıs sanırım bu iyi bir sertifika oldugunu gösteriodur. ben 9 aylık egitime kayıt oldum geldiğimde bi seviye tespit sınavına girmem gerekiodur muhtemelen mesela bu sınavdan iyi bi puan alsam certifikayı daha erken alabilme durumum olabilr mi?
elijah23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2008   #9
conqueror_86
Üye

Yazılar: 63
bende islington centre for english okulunu düşünüyorum.. sizce ana dil kadar olmasada ii bir ingilizceye sahip olmam için ne kadar kalmalıyım? 11 ay yazdım ben... 11 ay bittikten sonra ingiltereden uzatabiliyormuyum?

Bide ben şuan büyük bir ingiliz firmasında (dixons grup) çalışıyorum.. Onlar beni gönderecekler masraflarımı karşılayacaklar referans olacaklar.. Daha sonra bizimle çalışacaktır diye bi yazıda yolayacaklar.. daha önce avrupayada gittim shengen vizemde war...sorun şu?

Vizede olumsuz çıkma ihtimali war mı?
conqueror_86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2008   #10
elijah23
Çaylak Üye

Yazılar: 18
kesinlikle yok arkdasım merak etme
elijah23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil