bendeki yerlesim vizesiyle iskocya ve ya irlandaya gitmek istesem tekrar vize almammi gerekiyor ? Yani bu vize adadaki butun ulkelere gecerlimi arkadaslar bi yardim pls
İskoçyaya vize gerekmez.İrlandanın bağımsız bölümüne vize şart.Ayrıca İskoçya da İngiliz parasını kullanırsınız ama para üstü alıken dikkat İskoçların kendine ait parası var.İngilterede bu parayı kullanmaya kallktığınızda İngilizler sorun edip almazlar.Değer olarak aynı değeri taşır.İyi gezmeler.
Emine nin yazdiklari dogru..Ben kuzey irlanda dayim..Paranin adi ayni pound.Ama buranin ATM lerinden alirsaniz pound u ingiltere de sorun ciakrtiyorlar..
Ingiltere de ki ingiliz tukan sahibi amcam direk bu pound deil almam dedi
Kuzey irlanda ve iskocya ya gidebilirsin oturum vizen ile.Irlanda ya da fiilen gidebilirsin, herhangi bir kontrol noktasi yok..Ama herhangi bir kontrol de polisin insafina kalirsin eger irlanda cumhuriyeti vizen yoksa..Iyisine denk gelirsen bi daha olmasin der geri don der..Kotusu de sana bir ucak bileti alir
adas kuzey irlanda dedikleri yer belfast orasida hikaye gitmeye deymez biraz bele dubline git guzeldir
okey adas o zman dublini gormek lazim tamam suan erken ama madem geldik butun adayi gormek isterim valla iskocya felan patron nette bazi yerlerin resimlerini gordum otlarin boyu 1 metre oha dedim bu ne ya cok dogal bi yer olmali severim oyle ortamlari
Arkadaşlar ... İskoçya yı geröek istiyoruz ... tavsiye edebileceğiniz nereler var ... birde LONDRA - İSKOÇYA arası ne kadar sürüyor .. ücret nekadar???
Arkadaşlar ... İskoçya yı geröek istiyoruz ... tavsiye edebileceğiniz nereler var ... birde LONDRA - İSKOÇYA arası ne kadar sürüyor .. ücret nekadar???
yolun ne kadar süreceği gidiceğin şehre kadar değişir .vaktin var ve paran az ise megabusla git. www.megabus.co.uk Yok bir an önce varıyım dersen tren ve ya uçakla git.Easyjet in sitesine bak Londra'dan 25-29pounda falan Glasgow'a , Edinburgh'a gidersin.Hangi şehre gidiceksin ki?