İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

is londa is ariyorum, veren bilen

Seçenekler Stil
Alt 29.07.2008   #1
jerax01
Çaylak Üye

Yazılar: 7
is londa is ariyorum, veren bilen

shaperd's bush dayim.. bu cevreye yakin veya zone 2345 arasi is varmi acaba, calismak istiyorum 2 gun oldu geleli.. national ins. numb. i nasil alcam..

arkadaslar saatlk ne kadara calisiyorsunuz tesrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim..

ayda 700 pound gerekli kazanabilirmiyim ??
jerax01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2008   #2
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
arkadasim vizenin durumunun ne oldugunu bilmiyorum oyuzden national ins numarasi alip alamayacagin konusun da tereddutlerim var.. bildigim kadari ile ogrencilere belli bir haftalik calima musadesi veriyorlar turist vizesinin alabilcegini SANMIYORUM... ayrica meslegin nedir ne is yaparsin birza daha acik bilgi verirsen yardim etmeye calisirim...
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008   #3
jerax01
Çaylak Üye

Yazılar: 7
calisma hakkim var.. pasaportta yaziyor,..

meslegimi burada yapacagimi sanmiyorum cunku ingilizcem yeteri kadar iyi degil..

3 hafta sonra kaldigim yer ile sozlesmem bitecek (24 agustosta ) , ve acilen is ve yere ihtiyacim var,..

nat. ins. numb. i daha almadim..

ama yarin job centere gidip nasil alirim bi ogrenecem; sanirim bunun icin banka hesabida actirmak gerekiyormus..

en uygunu hangisidir biliyor musun? yani bazi bankalar hesap acma parasi olarak hesaptan 10 pounds aliyormus..

gunde 6-7 saat calisirim , yani yaklasik 600-700 pound arasi aylik kazanmak istiyorum ztn burada yasam kosullari bu aralikta, bilirsin ztn..

cvp. atmakta geciktim anca oldu..

yani okul zone 2 de kalacak yer zone 1-2- 3-4 olabilir, is icinde aynisi gecerli tabiki..#

artik turk yanimi olur bilmiyorum , deli gibi calismak degilde , hani ingilizcemizin ilerlemesinede yardimci olursa bu is gzl olur,..

bilmiyorum bildigin bi yer var mi ?
jerax01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2008   #4
mestra
Çaylak Üye

Yazılar: 10
Bol Sanslar Dilerim.
mestra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil