Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Seçenekler Stil
Alt 16.12.2008   #1
slacer
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Arrow İş Fırsatı

Pozısyon kapanmıstır

Konu slacer tarafından (29.01.2009 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir.
slacer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2008   #2
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
su durumda bu is bile super paylasim icin tesekkurler
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2008   #3
gökerk
Üye

Yazılar: 40
Alıntı:
slacer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaslar,

su an calistigim yerde bir bulasikci acigi var. restoran angel-islington arasinda.haftsonlari gec saatte is bitecegi icin otobusle evinize ulasabilecek bir konumda olmaniz gerekiyor.haftalik kazanci ortalama bir ogrencinin kendi masraflarini karsilayacak kadar iyi.tax ve national insurance kesintileriniz duzenli olarak yapilmakta ve adiniza odenmekte, bu da vize uzatmak isteyen ya da bu ulkede kalmayi planlayan kisiler icin iyi bir durum. isle ilgilenen ciddi arkadaslar asagidaki telefon numarasini arayabilir. detaylar hakkinda bilgi alabilir. ama isi alip 3 gun sonra ya ben bulasikcilik yapmaya gelmedim diyerek cekip gidecek arkadaslar hem kendi zamanlari hem de benim zamanimi harcamasinlar lutfen...sonucta bu bir baslangic noktasidir.

0752 971 3223

bol sans
arkadaşım merhaba,dediğin gibi benm için iyi bi başlangıç olur =) şuan kontur yok arayamıyorum,burdan bi şansımı deneyim dedim belki görürsün diye,benm işe ihtiyacım var ve acaba bu iş hala geçerli mi?
teşekkürler..
gökerk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.12.2008   #4
slacer
Çaylak Üye

bu is hala gecerli arkadaslar. christmas yogunlugundan uzun zamandir giremiyordum kusura bakmayin. ucret konusunu haliyle burada paylasamam ancak calisma saati icin 50 saate yakin oldugunu soyleyebilirim. haftada bir gun off sunuz kalan 6 gun icin belirli shiftlerde restoranda calisiyor oluyorsunuz. bu tempo ve isin agirligi sebebiyle bayanlara uygun olmadigini belirtmek isterim. ayrimcilik yaptiysak affola...
Alt 30.12.2008   #5
gunes2008
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Post is firsati

herkese selam.ingilterede aileyle problemi olup acil ayrilmak isteyen aupair arkadaslar.ocak ayinin ilk gunlerinden 16 subata kadar babysittera ihtiyacim var.bu sure sonuna kadar kalmak zorunda degilsiniz.3 hafta veya 4 haftada olur.kendi isim oldugu icin herturlu uygun.5 yasinda dunyalar tatlisi bir oglum var. ogluma babysitting yapan arkadasimin annesi baska sehre tasindi. oglum ,haftaici okula gidiyor. geceleri babysitting yapacak guvenilir bir bayana ihtiyacim var( unutmadan ,bende bir bayanim),temizlik,ev isi falan beklentim yok.benim icin onemli olan oglumun ben isteyken guvenilir ellerde oldugunu bilmek.Londra,ya trenle2 saat uzakliktayiz.bu sure zarfinda yeni bir aile bulmaniiza ve herkonuda yardimci olurum.bende aupairlik yaptim uzun yillar once ve butun zorluklarini bilirim.
tel: 07931488583
gunes2008 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2008   #6
gail
Kıdemli Üye

Yazılar: 147
Exclamation Uyarı!!! yanlış bilgilendirme!!!

Alıntı:
bu is hala gecerli arkadaslar. christmas yogunlugundan uzun zamandir giremiyordum kusura bakmayin. ucret konusunu haliyle burada paylasamam ancak calisma saati icin 50 saate yakin oldugunu soyleyebilirim. haftada bir gun off sunuz kalan 6 gun icin belirli shiftlerde restoranda calisiyor oluyorsunuz. bu tempo ve isin agirligi sebebiyle bayanlara uygun olmadigini belirtmek isterim. ayrimcilik yaptiysak affola...
Sayın slacer,

Öğrencilerin çalışma vizeleri varsa çalışabilecekleri saat en fazla haftada 20 saattir yasal olarak. Eğer siz bir öğrencinin 20 saatten fazla hatta 50 saat çalışmasına izin veriyor ve çalışmasını da istiyorsanız çalışanınızın belgelerini nasıl göstereceksiniz? Sizin de yaptığınız legal değil öğrencinin çalışması da. Hem sigorta hem tax kesintisi yapılacak demişsiniz. Evet siz ödeyemeyeceğiniz için bu koşullarda verdiğiniz saat ücretinden onu da düşerek saatine öğrenciye aşağı yukarı 3.5 pound vereceksiniz.

Fakat öğrencilere yanlış bilgilendirme yapmayın!!!

Bu koşullarda siz yasal pay slipler veremeyeceğiniz için bu kişi vizesini uzatırken sizinle çalıştığını gösteremez. Böylece çalışmıyor gözükeceği için maddi kaynak gösterip vizesini de uzatamaz!

Lütfen dürüst olalım biraz!

Bir de arkadaşlar amacınızı bir daha düşünün bir mutfağa tıkılıp saatlerce bulaşık yıkarken ingilizce nasıl gelişecek? Evet çalışmaya herkesin ihtiyacı var ama başlangıç bu olmamalı! Eğer kenarda köşede İngiltere'de iş bulana kadar sizi bir kaç ay geçindirecek biraz paranız yoksa da hemen gitmeyin. Biraz daha çalışın Türkiye'de biriktirin paranızı, daha sağlam adımlar atın.
gail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009   #7
slacer
Çaylak Üye

Arrow

Alıntı:
gail´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın slacer,

Öğrencilerin çalışma vizeleri varsa çalışabilecekleri saat en fazla haftada 20 saattir yasal olarak. Eğer siz bir öğrencinin 20 saatten fazla hatta 50 saat çalışmasına izin veriyor ve çalışmasını da istiyorsanız çalışanınızın belgelerini nasıl göstereceksiniz? Sizin de yaptığınız legal değil öğrencinin çalışması da. Hem sigorta hem tax kesintisi yapılacak demişsiniz. Evet siz ödeyemeyeceğiniz için bu koşullarda verdiğiniz saat ücretinden onu da düşerek saatine öğrenciye aşağı yukarı 3.5 pound vereceksiniz.

Fakat öğrencilere yanlış bilgilendirme yapmayın!!!

Bu koşullarda siz yasal pay slipler veremeyeceğiniz için bu kişi vizesini uzatırken sizinle çalıştığını gösteremez. Böylece çalışmıyor gözükeceği için maddi kaynak gösterip vizesini de uzatamaz!

Lütfen dürüst olalım biraz!

Bir de arkadaşlar amacınızı bir daha düşünün bir mutfağa tıkılıp saatlerce bulaşık yıkarken ingilizce nasıl gelişecek? Evet çalışmaya herkesin ihtiyacı var ama başlangıç bu olmamalı! Eğer kenarda köşede İngiltere'de iş bulana kadar sizi bir kaç ay geçindirecek biraz paranız yoksa da hemen gitmeyin. Biraz daha çalışın Türkiye'de biriktirin paranızı, daha sağlam adımlar atın.
Sayin gail,

daha ne kadar durust olabilirim bilmiyorum.bir is firsatini paylasiyorum, detaylariyla buraya yaziyorum, isin ozunde 50 saate yakin calisma oldugunu da soluyorum yani istemeyen aramaz zaten...buraya is var gelin goruselim de yazip telefonumu ekleyebilirdim.

ayrica daha ilk mesajimda bunun bir baslangic oldugunu yazmisim. siz kalkip mutfaga tikili kalip ingilizce ogrenememekten bahsetmissiniz. analiz-sentez kisminda zorlaniyorsunuz sanirim biraz...

bir de madem bu kadar cok biliyorsunuz, 20 saatlik haftalik calismayla (tek ise sahip) hangi ogrencinin londra da yasayabilecegini de DURUSTCE ifade edin!!! yazin buraya DURUSTCE... kac ise sahip olmalari gerektigini de yazin...en iyi ihtimalle 2 mi 3 mu farkli is bulmalilar? yabanci yerlerin ne zorlukla ise kabul ettiklerini de yazin, ayni hafta icinde 2-3 farkli is yerinde calismanin zorluklarini da yazin... DURUSTCE ama...
Alt 08.01.2009   #8
slacer
Çaylak Üye

Arrow kapandi

arkadaslar uzgunum, bir kisi bu is icin alindi. arayan arkadaslara tesekkur ederim. yardimci olamadigim arkadaslarin en kisa zamanda is bulmalarini umuyorum.

saygilar
Alt 08.01.2009   #9
gail
Kıdemli Üye

Yazılar: 147
Exclamation Benim dürüstçe yazmadıgımı kim söyledi? Asıl DÜRÜST olmayan kişi sizsiniz!

Alıntı:
Sayin gail,

daha ne kadar durust olabilirim bilmiyorum.bir is firsatini paylasiyorum, detaylariyla buraya yaziyorum, isin ozunde 50 saate yakin calisma oldugunu da soluyorum yani istemeyen aramaz zaten...buraya is var gelin goruselim de yazip telefonumu ekleyebilirdim.

ayrica daha ilk mesajimda bunun bir baslangic oldugunu yazmisim. siz kalkip mutfaga tikili kalip ingilizce ogrenememekten bahsetmissiniz. analiz-sentez kisminda zorlaniyorsunuz sanirim biraz...

bir de madem bu kadar cok biliyorsunuz, 20 saatlik haftalik calismayla (tek ise sahip) hangi ogrencinin londra da yasayabilecegini de DURUSTCE ifade edin!!! yazin buraya DURUSTCE... kac ise sahip olmalari gerektigini de yazin...en iyi ihtimalle 2 mi 3 mu farkli is bulmalilar? yabanci yerlerin ne zorlukla ise kabul ettiklerini de yazin, ayni hafta icinde 2-3 farkli is yerinde calismanin zorluklarini da yazin... DURUSTCE ama...
Tek işe sahip haftada 20 saat çalışarak Londra 2. zone'da 11 ay yaşadım. Sadece ilk bir kaç ay için yanımda bir miktar para getirmiştim. O zaman da zaten çalışmıyordum. Yeri geldi 20 saatten az çalıştığım dönemler de oldu. Bu dönemlerde de babysit yaptım haftada 1 kez.

Yalan vaatlerde bulunarak yasal olmayan işler yapmaya yol gösteren biri olarak lütfen benim dürüstlügümü sorgulamayın! Kendinizde öncelikle böyle bir hakkı nasıl görüyorsunuz?

Ha bir de İngiltere'ye gidecek bir kişinin de kesinlikle bir birikim yapıp gitmesi gerekli orada biraz çalışıp kendine zaman ayırıp okula gidip ödevlerini yapıp yaşamın içerisine girebilmesi için.. Haftada 50 saat üç kuruşa çalışmak için İngiltere'ye gitmeye gerek yok.

Not: Yeni kölenize özgürlük diliyorum!
gail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009   #10
yep
Üye

Yazılar: 69
gail arkadaşım. seni kutluyorum.. 11 ay 20 saat çalışarak orada yaşamışsın.
sana bir sorum var. gerçi tartışmanın arasına girmiş gibi oldum ama kusura bakmayın.
zone 2 düşünüldüğü kadar pahalı diil mi?? yani londra denilince pahalılık akla geliyo. bide 20 saat nasıl bi işte çalıştın. kazancı iidi sanırım. ??
yep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil