İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 26.04.2007   #1
zehra
Çaylak Üye

Yazılar: 5
iş bulabilir miyim

merhabalar.dil ögrenmek amacıyla şimdilik 1 aylıgına kursa kaydoldum.haziranda gidicem.yanlız ögrenmek istedigim bişey var.yanlarında kalacagım kişiler calışmamın zor oldugunu söylüyorlar.kurs günde 3 saat ve ben mutlaka part time da olsa calışmak istiyorum.gercekten orda iş bulmak zor mu.yani calışma ümidim yok mu..
zehra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2007   #2
goborto
Üye

Yazılar: 86
calisma iznin olmadigi icin is bulman kolay degil ama cocuk bakabilirsin o tarz islerde calisma izni gerekmiyo gerci ingilizcen iyise calisma iznin olmadanda is bulabilirsin fakat cok kolay degil
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2007   #3
zehra
Çaylak Üye

yani calışma zini sart diyorsun.ne biliyim bi kafede falan garson gibi,bişiler olsa ne iyi olurdu..belki sigortasız calışıran yerler vardır.el altından para verenler falan.umudum olsun ama dimi.yani imkansız diil..
Alt 27.04.2007   #4
elone79
Çaylak Üye

Yazılar: 14
keske en basindan arastirarak daha uzun kayit yaptirmis olsaydiniz.
neden yasa dısı yollara basvurarak kendinizi tehlikeye atiyorunuz? eger yakalanirsaniz sinirdisi edilme olasiliginiz var.
ben de haziran ayinda Londraya gidecegim, 8 ayligina. bircok kurum ve kisi ile gorustum arastirma yaparken. hepsi de asla yasadisi calismayi dusunmememi soyledi. ustelik yasadisi calistiginizda basiniza bisey gelirse hicbir hak talep edemezsiniz, paranizi vermezlerse resmi kuruma basvuramazsiniz.
iyi yolculuklar
elone79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2007   #5
zehra
Çaylak Üye

hala üniversite ögrencisiyim.daha uzun kayıt yapmam maalesef mümkün degildi.ben bu kadar kesin prensip sahibi olduklarını düşünmemiştim.ee ne de olsa yasadıgımız ülke belli.insan heryeri öyle zannediyor.ilgin için tesekkür ederim.sana da iyi yolculuklar diliyorum
Alt 28.05.2007   #6
skystar07
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Arkadaşlar saat ücreti olarak tahmini olarak ne veriyolar öğrencilere? Acaba orada çalıştığımız saatlerle kişisel giderlerimizin %50 sini karşılayabilir miyiz.Şimdiden teşekkürler
skystar07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2007   #7
butterflu_7
Çaylak Üye

Yazılar: 9
hiç iş bulamazsan ütü yap saatine 6-7 pound verirler ki full time bir işle birliktede böyle basit işler yapabilirsiniz ingilizlerin en büyük sorunlarından biri ütü yapmayı bilmiyolar ben au-pair olarak burdayım ve yan daki iki eve ütü yapmak için gidiyorum haftada 8 saat yapıorum. yaklaşık 55 pound alıorum. fena para diil.
butterflu_7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2007   #8
dicle23
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Alıntı:
skystar07´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar saat ücreti olarak tahmini olarak ne veriyolar öğrencilere? Acaba orada çalıştığımız saatlerle kişisel giderlerimizin %50 sini karşılayabilir miyiz.Şimdiden teşekkürler
arkadaşım şu anda bildiğim kadarıyla min 4.5 gp veriyorlar tabii bu 6.5 a kadar çıkıyo. işine bağlı yani. tabiiki haftada 20 saat çalışabilirsin ve ortalama 4 gp dersen ayda 1300 gp falan buda fena bir miktar değil hertürlü kişisel harcamanı yaparsın
dicle23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2007   #9
greenwich
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Alıntı:
zehra´isimli üyeden Alıntı
hala üniversite ögrencisiyim.daha uzun kayıt yapmam maalesef mümkün degildi.ben bu kadar kesin prensip sahibi olduklarını düşünmemiştim.ee ne de olsa yasadıgımız ülke belli.insan heryeri öyle zannediyor.ilgin için tesekkür ederim.sana da iyi yolculuklar diliyorum
ben 1 seneden bu yana londradayım. Ama malesef diğer arkadaşların dediğine hiç katılmıyorum çünkü bende orada hem okuyup hem çalışıorum. sana verebileceğim tawsiye eğer çalışmaktaki amacın ingilizceyi öğrenmek ise öğrenci vizesiyle haftalık 20 saate kadar iznin war bunun senin için yeterli olabileceğini düşünebiliorum ama paraya ihtiyacın warsa vede mecburen çalışman gerekiosa herkesinde bildiği gibi ingilterede tahmin edilemeyecek kadar çok türk kuruluşları we işletmeleri war restaurantlar coffee shoplar v.b tarzı bu gibi yerlerde iş bulman mümkün
greenwich isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil