Internet tabanli çalişacak internasyonal çalişacak takim arkadaşlari ariyoruz
İNTERNET TABANLI Çalışan Firmamıza Takım Çalışma Arkadaşları Arıyoruz.
Ev hanımları,ögrenciler, memurlar,emekliler,öğretmenler kazanç ve yeni bir iş kurmak isteyen herkes.
0 Risk ile İNTERNASYONAL bir firma, global çalışma imkanı ile
Türkiye de ve Dünyada İlk defa Uygulanan bir yöntemle internet tabanlı çalışarak ilk ayınızdan itibaren harika kazançlara ulaşabileceğiniz risksiz bir çalışma sistemi ile tanışmak isterseniz lütfen iş tanıtım VİDEOSU nu izleyip irtibata geçiniz.
İNTERNET TABANLI Çalışan Firmamıza Takım Çalışma Arkadaşları Arıyoruz.
Ev hanımları,ögrenciler, memurlar,emekliler,öğretmenler kazanç ve yeni bir iş kurmak isteyen herkes.
0 Risk ile İNTERNASYONAL bir firma, global çalışma imkanı ile
Türkiye de ve Dünyada İlk defa Uygulanan bir yöntemle internet tabanlı çalışarak ilk ayınızdan itibaren harika kazançlara ulaşabileceğiniz risksiz bir çalışma sistemi ile tanışmak isterseniz lütfen iş tanıtım VİDEOSU nu izleyip irtibata geçiniz.
Yani bir kotuleme amaci gutmuyorum ama biraz mantikli dusunelim.. Herkez cup diye *****in diye yapilmis bisey, internet tabanli deyince hani "evde otur arkadasinla msn de chat yaparken bi yandan da para kazan" akla geliyor sanirim Gercekten adam akilli bir is verecek firmanin ilk once adam akilli bir web sitesi olur.. Olur olmaz yerlere kisisel bilgilerinizi doldurup gondermemenizi tavsiye ederim..
yaklasık iki saat videolarını izledim.ama benim aklıma yatmadı bu iş.hiçbi maddi külfet olmadan vs diyolar başta.ve üstelik ortalama bi saat çalısarak su kadar para bilmem ne diye örnekler vermişler ama.videonun en sonuna geldiginizde işe başlamak için belli bir para yatırmanızı istiyolar.yani ilk basta para ödemeyeceksizin diyip videoların en sonundada su kadar bir miktar yatırın dedikleri anda zaten olayı bitirdiler.iki saatimi telef etmiş oldukları için kendilerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum :P
aynen de olmayan parayı biz onlara nası verecegiz dimi ama.hem madem para kazandıran bi iş ve madem o kadar kesin ve iddaalı konusabiliyorsunuz ;.ilk önce para kazandırın sonra ibizden para isteyin
aynen de olmayan parayı biz onlara nası verecegiz dimi ama.hem madem para kazandıran bi iş ve madem o kadar kesin ve iddaalı konusabiliyorsunuz ;.ilk önce para kazandırın sonra ibizden para isteyin
Bir kere biraz quest.net mantığı olacak ama "bedava peynir sadece fare kapanında olur" ve "oturduğu yerden başarıya ulaşan tek canlı tavuktur "
Bu kadar basit
Kimse kimseye durduk yere para vermez, ve koskaca holdingi olanlar bile o işi yürütmek için ne kadar çalışıyor.
Kimse oturduğu yerden zengin olmuyor yani