Geri git   İngiltere Forumları > ..Site hakkında.. > Duyurular / Öneriler / Fikirler
Sayfaya güncelle Internet tabanli çalişacak internasyonal çalişacak takim arkadaşlari ariyoruz
Kayıt ol Etkinlikler Arama Bugün Yazılanlar Bütün Forumları okunmuş kabul et ingiltereve.biz

Seçenekler Stil
Alt 25.12.2009   #1
turkeytradee
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Standart Internet tabanli çalişacak internasyonal çalişacak takim arkadaşlari ariyoruz

İNTERNET TABANLI Çalışan Firmamıza Takım Çalışma Arkadaşları Arıyoruz.
Ev hanımları,ögrenciler, memurlar,emekliler,öğretmenler kazanç ve yeni bir iş kurmak isteyen herkes.
0 Risk ile İNTERNASYONAL bir firma, global çalışma imkanı ile
Türkiye de ve Dünyada İlk defa Uygulanan bir yöntemle internet tabanlı çalışarak ilk ayınızdan itibaren harika kazançlara ulaşabileceğiniz risksiz bir çalışma sistemi ile tanışmak isterseniz lütfen iş tanıtım VİDEOSU nu izleyip irtibata geçiniz.

ÖN BAŞVURU FORMU LİNKİ: Ayrıntılı bilgi için :

http://ortakheyecan.com/ortakgelir/s...php?pid=441033
turkeytradee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2009   #2
Filanguage
Kıdemli Üye

Filanguage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 482
Question

Alıntı:
turkeytradee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İNTERNET TABANLI Çalışan Firmamıza Takım Çalışma Arkadaşları Arıyoruz.
Ev hanımları,ögrenciler, memurlar,emekliler,öğretmenler kazanç ve yeni bir iş kurmak isteyen herkes.
0 Risk ile İNTERNASYONAL bir firma, global çalışma imkanı ile
Türkiye de ve Dünyada İlk defa Uygulanan bir yöntemle internet tabanlı çalışarak ilk ayınızdan itibaren harika kazançlara ulaşabileceğiniz risksiz bir çalışma sistemi ile tanışmak isterseniz lütfen iş tanıtım VİDEOSU nu izleyip irtibata geçiniz.

ÖN BAŞVURU FORMU LİNKİ: Ayrıntılı bilgi için :

http://ortakheyecan.com/ortakgelir/s...php?pid=441033
Kardes ben gercekten birsey anlamadim ! internet tabanli derken neyi kasdediyorsun ? Mysql sql .NET falanmi bilmek gerekiyor ? )
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2010   #3
DenizT
Çaylak Üye

Yazılar: 16

Siteye girdim, saga baktim sola baktim ama konseptin ne oldugunu anlatan hicbir bilgi yok!
DenizT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2010   #4
Candy_Shop
Kıdemli Üye

Candy_Shop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 199

Yani bir kotuleme amaci gutmuyorum ama biraz mantikli dusunelim.. Herkez cup diye *****in diye yapilmis bisey, internet tabanli deyince hani "evde otur arkadasinla msn de chat yaparken bi yandan da para kazan" akla geliyor sanirim Gercekten adam akilli bir is verecek firmanin ilk once adam akilli bir web sitesi olur.. Olur olmaz yerlere kisisel bilgilerinizi doldurup gondermemenizi tavsiye ederim..
Candy_Shop isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.01.2010   #5
crow
Üye

crow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 79

yaklasık iki saat videolarını izledim.ama benim aklıma yatmadı bu iş.hiçbi maddi külfet olmadan vs diyolar başta.ve üstelik ortalama bi saat çalısarak su kadar para bilmem ne diye örnekler vermişler ama.videonun en sonuna geldiginizde işe başlamak için belli bir para yatırmanızı istiyolar.yani ilk basta para ödemeyeceksizin diyip videoların en sonundada su kadar bir miktar yatırın dedikleri anda zaten olayı bitirdiler.iki saatimi telef etmiş oldukları için kendilerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum :P
crow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.01.2010   #6
lucretia
Üye

Yazılar: 38

Onlarda bizden para kazanmaya çalışıyor işte
lucretia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2010   #7
crow
Üye

crow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 79

Alıntı:
lucretia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Onlarda bizden para kazanmaya çalışıyor işte
aynen de olmayan parayı biz onlara nası verecegiz dimi ama.hem madem para kazandıran bi iş ve madem o kadar kesin ve iddaalı konusabiliyorsunuz ;.ilk önce para kazandırın sonra ibizden para isteyin
crow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil