Merhaba arkadaşlar, ben de vize bekleme sürecindeyim, bir yandan da kalacak yer vs araştırmaktayım.
Aile yanında kalacağım büyük ihtimalle ve internet bağlantısı olan bir oda araştırıyorum. Fakat genel olarak aileler böyle birşey sağlar mı onu da bilmiyorum aslında. Siz internet meselesini ne şekilde hallediyorsunuz?Broadband denen birşey de var galiba(çok detay bilmemekle beraber), onu da biraz araştırdım. Tavsiyeniz nedir?
Bir de laptoplarla ilgili olarak, orada ucuza bulabiliriz sanıyorum, ancak herhangi bir arıza durumunda ya da yedek parça sağlanmasında Türkiye' ye döndükten sonra sorun olabilirmiş gibi geliyor. Yani ucuza ordan aldığımız laptop burda ekstra masraf çıkması halinde aynı fiyata gelebilir gibi sanki. Ne dersiniz?
kalcagin aileye bagli benim kankada cok yer degisti bazilari sagliyo bazilari saglamiyo saglayanlarin bazilarida ekstra ucret aliyo bunu aileye basda sormalisin
eger internet yoksa (02 three yada tmobile ) gidip ordanda internet alabilirsin cepden baglanarak
yasadagin yere bagli diyerekten basliyim ... wireless tan bi suru sifresiz ag yakalamak her daim mumkun ... ager linux kullanicaysan isin daha da kolay zira snifferlarla hallediyorsun isini ...
benim kanka ( biligisayar profosoru ) ozelliklede hackingde kral oda londonda b u ise kafayi takdi gece gunduz akli bu isde ottuden mezun arkadasi ile wiress anten yapiyo sonucu varinca size yazarim
Toshiba da da global garanti var sanıyorum, ama TR dahil midir, ya da fiyatları TR den ucuz mudur bilemiyorum.
Bir de bilg. prof u kankana rica etsem sorabilir misin, broadband nedir
Ben biraz araştırdım ama teknik anlatıldığı için tam olarak nedir kavrayamadım da.. Laptopa küçük bi modem takılarak heryerden internete ulaşmak mümkündür gibi bişi anladım broadband dan ben. Ama doğru anladım mı şüphelerim var
benim laptopda toshiba ama hic gormedim duymadimda alirken,
biraz aciklarmisin kucuk modem derken
benim tahminim sen cep telefonundan internet diyosun ondada usb de ufak stick takiliyo
Yok cep değil, benim kastettiğim laptoptan bağlantı içindi
Ama öyle bişi yok sanırım yanlış anlaşılma olmuş sorduğum ark ımla aramızda
Ben sanırım evi bulurken internet erişimi olan bi ev bulmalıyım bunu anladım
Yoksa laptop tan bağlanmak pek mümkün görünmüo
eger buldugun evde internet olmazsa, dedigim anten olayini dene internetsiz kalmazsin londra gibi bi yerde
soutthamptonda bile benim pc antensiz 3.komsunun sifresiz agini buldu evden yetmiyo sinyal ama bahceden net aliyo hatta takildim bi 10 dakka