İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

İnşaat mühendisliği yardım lütfen

Seçenekler Stil
Alt 20.03.2010   #1
aktann
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Smile İnşaat mühendisliği yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar..ben şu an 3.sınftayım ortalamam 2.70...tahminen mezun olma ortalamamda bu civarda olacak..şu an 22 yaşındayım..geoteknik yada transportation inşaat masterı hakkında ingilterede bu ortalamayla hangi üniversiteleri önerirsiniz.Amerika daha iyi diyorlar buda doğrumu sizce?Ayrıca kafamı karıştıran diğer konuda şu..ben araştırma görevlisi olmak için değil etiket için master yapmak istiyorum..sizce yurt içi mi yurt dışı mı daha iyi olur..saygılarımla...
aktann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010   #2
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Etiketten kastin sadece sana MEng yada MSc demeleri mi yoksa gercekten bu piyasada iyi bir yere gelebilmek mi?

Sorunun icinde biraz kaybolmussun gibi. gercekten piyasada iyi bir etiket istiyorsan merdivenin basamaklarini teker teker cikman gerek. yok ben para oder alirim diyorsan TR den bas parayi al A4 kagidi..

Gercek etikette ise sorumluluk vardir.

Uzun yillardir Geoteknik yapan biri olarak sadece AMERIKA derim. Eger yapabiliyorsan Florida universitesinde Geoteknik yap. Su anda orada bircok tanidigim geoteknik doktarasini vermek uzere. Ingiltere geoteknik konusunda kendini asmis vaziyette her karisini bildikleri icin artik ugrasmiyorlar.

Ben de Master i Florida universitesinde yapmistim yillar once. tavsiye ederim.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010   #3
aktann
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Sirlan öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Tabi o dedi bu dedi olayı değil,piyasada iyi bir yere gelmek.Kafamı karıştıran nokta ülke seçimiydi ve fikir alışverişiydi.=)..abd için fırsatlar ülkesi deniyor..ama ingiltere için hayat zor diyorlar
aktann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil