9 Aydır Londra'dayım. Bi türlü karar verememek ve ne yapacağını bilmemek sebebiyle Eylül başlangıcı programlarını kaçırdım. Tek şansım Kingston. Ocak'da başlayan inşaat müh. Master programları var. Not ortalamam pek iyi değil okulum'da pek iyi değil. Ama yine de şansımı denemek istiyorum.
İngiltere'de inşaat müh. maserı yapa veya başvuran kişiler varsa yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, özellikle de niyet mektubu hakkında.
3 Ayım kaldı, daha fazla geçmeden başvurmak istiyorum.
Tavsiyen için teşekkür ederim ama southbank'i kaçırdım.
Eylülde başladı.
Okul başlamadan bir hafta önce open day vardı, gittim başvuru yaptım, hiç bir belge vermeden. Conditional offer verdiler. IELTS den 6 alırsan ve hala yerimiz kamişsa aliriz dediler. Sonra telefonla arayıp ingilizcem ve bitirdiğim bölüm hakkında sorular sordular ama artık çok geç olmuştu.
Önümüzdeki sene için başvur yerin garanti olur dediler ama bir sene daha harcayamam.
Son şansım Kingston.
Kingston Ocak'ta başlıyor. Program Structural Design and Consturction management. Yani hem proje yönetimi hem de ileri yapı tasarımı, gayet güzel.
Şimdi tek eksiğim niyet mektubu bir türlü düzgün birşey yazabilmiş değilim zamanım azalıyor.
Eğer inşaat üzerine master yapan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Çok teşekkürler.
dostum surrey'de de var ocak başlangıcı ayrıca napier'de de var ayrıca ben university of sheffieldda şu an structural engineering masterı yapıyorum 10 üniversiteye başvurmuştum 6sından kabul geldi 2 red 2sinden cevap bile gelmedi ben niyet mektubu falan da 5 satır sallama bişey yazmıştım.
sakın canını sıkma içinden geldiği gibi yaz gitsin kasıntı bişey yazma boşu boşuna