Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Seçenekler Stil
Alt 16.12.2008   #1
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
inglizler ve perdeleri

ingiltereye ilk geldigim gunden beri merak ediyorum neden cogu perdeleri yok yada perdeler acik
aksamlari perdeler acik tum aksam oyle oturuyolar ya amaclari ne bilen varmi bum buyuk soru isareti
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2008   #2
ergenekon1
Çaylak Üye

Yazılar: 15
Lightbulb

Alıntı:
ozgur cocuk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ingiltereye ilk geldigim gunden beri merak ediyorum neden cogu perdeleri yok yada perdeler acik
aksamlari perdeler acik tum aksam oyle oturuyolar ya amaclari ne bilen varmi bum buyuk soru isareti
yavv kardes bu soruna cevap cok basit,adamlarda mutfak kulturu olmadigi gibi evde oturma adap ve duzenindende haberleri yok,evin kadini bizlerde oldugu gibi aman bey gelmis kapida karsilayim ,evi duzelteyim,yemek yapayim vede el alem gorur haramdir olayida olmayinca ,hal boyle olunca evin beyide aman nemahremdir evin icini gorurler benim coluk cocuk uygunsuz gorunmesin diye kalkip ortme geregi duymuyor cunku kiskanclikta yok,eve gelen hemen soyunur bornozu takar sirtina oturur tvnin basina alir onunede tabagini sanki bisey varda yiyecek adam gibi,iste bunlar boyle adamlar buna medeniyet cagdaslik diyorlar iste eeeeee naparsin bizlerde yokmu sanki.........osmanli torunlariyiz ama bizdede yavas yavas gelisiyo bunlarin adetsizlikleri......osmanli torunlarida artik MR OSMAN BEY torunu olma yolunda ,,,allah sonumuzu hayir getirsin ne diyelim.....
ergenekon1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2008   #3
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
him simdi anladim saol kisaca ing lerin kutursuzlugu diyelim bide su mrs osman bey torunu olayina takiliyorum turkiyede yasam tarzida avrupa gibi olmaya basladi ben en son gittdim gordum nerdeyse farki kalmamis
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2008   #4
gail
Kıdemli Üye

Yazılar: 147
perdeler cok pahalıymıs da ondan
benim kaldıgım evde perdeler genelde kapalı olurdu fakat cok eskiydi. gereksiz masraf yapmayı cok fazla sevmiyorlardı.

neyse sanırım senin sorunun cevabı su.. fark ettigim herkes kendi kosusturmacası icerisinde kimse kimsenin evini de gözetlemiyor. ama bizde de yaygınlasmaya basladı bu özellikle site içerisinde.
gail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.12.2008   #5
nian
Çaylak Üye

Yazılar: 24
merkezi bir yerde oturmuyorum ama perdesizlik sorunu sanirim evlerin konumuyla ilgili en azindan bu kasabada
malum evlerin hepsi bahceli e bi saatten sonra zaten sokakta hayat duruyo merkaz haric kapatsa neee kapatmasa neee
kimse de kimseyi takmiyo zaten :d
nian isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.12.2008   #6
nupelda
Çaylak Üye

Yazılar: 5
bizdeki gibi kimse kimseyi gozetlemiyorki herkes rahat rahatsiz olsalar onlarda kapatirdi eminim
nupelda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2009   #7
sevim_e
Kıdemli Üye

Yazılar: 177
ya gece gece cok guluyorum yorumlara. yorumlariniz super vallahi benim oldugum evde perdeler hep kapali bizimkiler yahudi diye ingilizlere gore daha edepli adapli insanlar herhalde
sevim_e isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2009   #8
mavitebesir
Üye

Yazılar: 94
valla bizim camlar direk ormanımsı bi alana baktığı halde ve sokak da çıkmaz sokak olduğu halde perdelerin açıldığını hiç görmedim
mavitebesir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009   #9
MİNA
Kıdemli Üye

Yazılar: 474
bana eşim evimizi gösterdi camda tüm perdeler sürekli kapalı hemde çok hayran kalmıştım perdelere çok güzel zevkli perdelerdidemek ben şanslıyım gideceğim evde perde var hayata perdesiz oturamam
MİNA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009   #10
MİNA
Kıdemli Üye

Yazılar: 474
acaba yedek perdede mi götürsem ne olur ne olmaz
MİNA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil