Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

Ingiltereye öprenci vizesi ile gidicem.kalmayi düşünüyorum

Seçenekler Stil
Alt 04.10.2009   #1
memoli1234
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Ingiltereye öprenci vizesi ile gidicem.kalmayi düşünüyorum

Arkadaşlar bana yardimci olun...ingiltereye öğrenci vizesi ile gidip kalmak istiyorum.türkiyede pek imkanlarim yok.sadece korkuyorum..dil seviyem %20. Elim pratik tir.acaba orda iş bulabilirmiyim.para kazanabilirmiyim.3 sene sonra çifte vatandaşlik taniyorlarmiş...yardimci olun.acil cevap
memoli1234 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009   #2
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
memoli1234´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bana yardimci olun...ingiltereye öğrenci vizesi ile gidip kalmak istiyorum.türkiyede pek imkanlarim yok.sadece korkuyorum..dil seviyem %20. Elim pratik tir.acaba orda iş bulabilirmiyim.para kazanabilirmiyim.3 sene sonra çifte vatandaşlik taniyorlarmiş...yardimci olun.acil cevap
Simdi arkadasim forumda cok defa tekrarlandi bir baksaydin gorurdun - neyse bak simdi birincisi turkiyede durmun yoksa oraya hic gitme derim ! Cunku yapamazsin ! Neyse bak simdi 3 sene sonunda cifte vatandaslik alamazsin o biraz hayal cunku 5 yil beklemen lazim ve oyle saniyorum avukatta aldigim bilgiye gorede 2010 da bu konu hakkinda degisklik yapacaklarmis ornegin 5 degilde 6 yila cikabilirmis simdilik bir ongoru imis neyse bak senin orada 4 yil kalman lazimki calisma ve oturum izni alabilesin onun disinda sansin yok - direk olarakta calisma izni icin basvurursan red alirsin .. birde eger turkiyede durmun yoksa ve egitim duzeyin iyi degilse demek istedigim universite okumamissan oyle kendini cok iyi idare edecek para bulman zor olur malum vergiler agır master birde zaten ingilizcen % 20 diyorsun ingilizcen iyi derecede olmadigi icin is bulmanda zor olur gibime geliyor bunlar seni koreltmesin ancak fazlada hayal kurma derim yani diyorsunki burada durmum iyiy degil ! ve ogrenci olarak gidebilmen icin okula kayit yapman lazim ve orada 4 sene yasal kalabilmek icinde yine okullara kayit yaptirarak kalabilirsin .. yani ortalama okul paran en az 4000 sterlin olacaktir ..daha yuksek olmasi buyuk ihtimal fakat iste dedigim gibi sadece vatandas olmaksa amacin 5ooo sterlini gozder cikarman lazim sadece okul icin
konaklamayida en askeri aylik 500 sterlin olarak gor yani yeme icem extra falan yapmazsin olur biter anlayacagin 5 seni sefil hayati yasarsin sonra ne olur bilemem bahtın acık olsun ...
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009   #3
memoli1234
Çaylak Üye

Yazılar: 7
yani gelsem hem dil kursuna girsem.bir iş bulsam geçinemezmiyim.
memoli1234 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil