bakmaya derken tabiki izlemektir. ama bence siz o maca gitmeden önce biletleri ayarlamayı düşünün ben liverpool beşiktaş maçına gidecektim ama bulamadım iyikide bulamamışım :)
bakmaya derken tabiki izlemektir. ama bence siz o maca gitmeden önce biletleri ayarlamayı düşünün ben liverpool beşiktaş maçına gidecektim ama bulamadım iyikide bulamamışım
Çok şanslısın
Bende gelicek Fenerli arkadaşlarla maça gidicem sanırım.Ordan Chelsea tarafına geçiş yapmayı denicem
Gönül isterdi Liverpool-Galatasaray maçı olsada Anfield'e gitsek...Ayrıca Anfield yıkılmadan mutlaka gitmek lazım.
---
Mert : Tottenham maçı için bilet bulunabiliyor mu ?
arkadaslar kisaca durumum su ben suan belfasttayim ama 4 nisan a turkiyey donuorum ....londra daki chelsea macina gitmek istiorum londradaki arkadaslar lutfe bi bilginizwarsa yardim...nasil bilet bulabilirz ve londra 2-3 gunluk konaklama nerde yapabilirm??? lutfen bi cvp
arkadaslar biz vize problemleri nedeniyle ingiltereye gidemiyoruz maalesef!
ingiltere hükümeti vize verene kadar gelecek sampiyonlar ligi maclari baslaR!
BILET ALMAK ISTEYEN OLURSA IRTIBATA GECSIN BENLE
chelsea maçı için londraya gelecek ekipte olacağım, londraya ilk kez geleceğim ve bu gelişim bir turla değil bireysel olacak, bu nedenle, londrada hangi otelde kalmalıyım ve hangi bölgede kalmayı tercih etmeliyim, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa sevinirim
selamlar
meraba arkadşlar seneye ingiltereye gitmeyi düşünüyorum sporla ilgilenen varsa bana atletizmde ingilterenin milli takımına girebilmenin ne kadar mümkün olabildiğini anlatırsa çok sevinirim=) çok acil bilgiye ihtiyacım var bu konuda..