İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 28.07.2008   #1
derivaldes
Çaylak Üye

Yazılar: 5
ingiltereye iltica etmek

Merhaba
İngiltereye gitmekle foruma bir mesaj yazdım ancak cevaplayan olmadı.
Konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığım için sanırım yanlıs sordum soruyu.
İngiltereye iltica etmek istiyorum, bunu türkiyeden yapabilirmiyim yoksa mutlaka bir şekilde ingiltereye gitmem gerekiyormu?
Birde İngilterede bedensel engelli kişilere karşı yapılan uygulamarla ilgili bilgi alabileceğim yer varmı?
Bilgisayar Mühendisiyim+ Bedensel engelliyim
teşekkürler
umarım bu sefer cevap alabilirim
derivaldes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2008   #2
Paradise08
Çaylak Üye

Yazılar: 23
Alıntı:
derivaldes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
İngiltereye gitmekle foruma bir mesaj yazdım ancak cevaplayan olmadı.
Konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığım için sanırım yanlıs sordum soruyu.
İngiltereye iltica etmek istiyorum, bunu türkiyeden yapabilirmiyim yoksa mutlaka bir şekilde ingiltereye gitmem gerekiyormu?
Birde İngilterede bedensel engelli kişilere karşı yapılan uygulamarla ilgili bilgi alabileceğim yer varmı?
Bilgisayar Mühendisiyim+ Bedensel engelliyim
teşekkürler
umarım bu sefer cevap alabilirim
Derivaldes,türkiyeden iltica başvurusu yapamazsınız.ingiltereden yapmak gerekiyor.
Paradise08 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2008   #3
derivaldes
Çaylak Üye

teşekkürler

teşekkürler evet öyle imiş öğrendim
eyvalalh
Alt 29.07.2008   #4
Paradise08
Çaylak Üye

inan sana daha fazla yardımcı olmak isterdim ama senin kafanı karıştırmak istemedim.yani bu yurtdışı konusunda hatta hertürlü konuda insanlar deyim yerindeyse ağzı olan konuşuyor.siz en iyisi mert e özel mesaj atın.teşekkür içinde rica ederim.
Alt 29.07.2008   #5
gagari
Üye

Yazılar: 81
Buralara alnının akı ile gel. Vatanını milletini satarak karalayarak hiç bir yere varamassın. Sen müslüman mahallesinde salyongoz satılmaz.
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008   #6
Paradise08
Çaylak Üye

Alıntı:
gagari´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Buralara alnının akı ile gel. Vatanını milletini satarak karalayarak hiç bir yere varamassın. Sen müslüman mahallesinde salyongoz satılmaz.
gagari türkiyede türkiyeyi sevmeyen insanlar vardır.ve bunlar türkiyeyi kendi ülkesi olarak görmedikleri için iltica edebiliyor olabilirler.yani bu ülkeyi satmak olmuyor.onların umrunda değil türkiyeyi satmak veya satmamak.onlar kendi ekonomik durumua bakıyorlar.hem birde iltica davası meçhul bir olay.ne olacağın belli değil.sağlam kanıtlar olmadığı zaman bütün herşey boşuna gitmiş oluyor.
Alt 30.07.2008   #7
derivaldes
Çaylak Üye

Alıntı:
gagari´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gagari kim ülkesini satıyor? kim karalıyor? yazdıklarının muhatabı ben değilim kardes.Farkındaysan yargısız infas yapıyorsun, bir soru yüzünden neredeyse beni vatan haini ilan etmeye kalktın, Beni ne kadar tanıyorsun söylediğin cümleleri benim ağzımdan duydunmu? Allaha şükürü ben ülkemi seviyorum,sevmeyede devam edeceğim.

İltica etmek isteyenlerin Türkiye hakkında neler söylediklerini hangi numaraları yağtığını bende duydum,sanırım sen bunlar kızgınsın haklı olarak. Hassasiyetini anlıyorum ama yargısız infaz yapma hocam. Sarf ettiğin sözler ülkesini seven bir onurlu bir türk insanı için onur kırıcı şeyler,ülkeyi satmak adına dediklerine katılıyorum haklısın ve yazdıklarını bana değilde hakedenlere söylenmiş kabul ediyorum.

Ben farklı bir düşünceden yola çıktım,o konu üzerinde ilerliyorum. Bilgi almak için foruma merak ettiklerimi yazdım ayrıca eğer iltica için şart ülkeyi gerekiyorsa zatan bu işe girmem.
Saygılar

Konu derivaldes tarafından (30.07.2008 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir.

Seçenekler
Stil