İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

ingiltereye gitmek için lise diploması ??*

Seçenekler Stil
Alt 22.01.2008   #1
keremaciroglu
Çaylak Üye

Yazılar: 6
ingiltereye gitmek için lise diploması ??*

merhaba ben ingiltereye gitmek istiyorum. lisedeyken okulu bıraktım ama seneye tekrar açıköğretimden devam edeceğim . bitirdiğim taktirde dolayısıyla lise diplomam olacak . konsoloslukta liseyi dışardan bitirmem sorun çıkarır mı veya baska benım bilmediğim sorunlar çıkabilirmi ?
keremaciroglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2008   #2
nope
Çaylak Üye

Yazılar: 3
mrb kerem,
konsolosluk senin liseyi nerede bitirdiginle ya da bitirip bitiremediginle ilgilenmez. Acikcasi konsoloslugun sagi sol belli olmaz, onlar genellikle Londraya gidip orada daimi kalip kalmayacaginla ilgilenir ve bunun uzerinde daha fazla durur. bence bi acentaya bas vursan daha dogru olur, cunki onlar gerekli tum evraklari hazirliyorlar ve sana cok iyi yardimci olacaklarina eminim. yurt disi egitim danismanlari adi altinda bu isi yapan bir cok acenta var. ben su an londradayim yeni geldim. lise diplomam var evet ama bunun yani sira bir suru evrak hazirladik acentamla birlikte; mal varligini gosteren kanitlar, referanslar, gittigin kurslar varsa belgeleri ve daha neler neler.
bol sans diliyorum, okulunu bir an once bitirmen iyi olur cunki londraya geldiginde universite okuma imkanin olacak, hem calisir hemde okula gidersin. liseyi madem disaridan okuyacaksin biraz disini sikda iyi derece ile bitir liseyi, cunki burada okul secerken derecen gerekebilir...
umarim istedigine ulasirsin...
byy
Nur
nope isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil