İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

İngiltere'ye gelmek istiyorum ama

Seçenekler Stil
Alt 16.03.2007   #1
e®en
Çaylak Üye

Yazılar: 2
İngiltere'ye gelmek istiyorum ama

Bu yaz nasipse okul biter bitmez bir dil okuluna gitmek istiyorum gerçi Malta ile İngiltere arasında kararsız kaldım ama siz hangisini önerirsiniz..
ve şuanda ingilizcem sıfır denilebilir gelene kadar az biraz arkadaş yardımıyla bişeyler öğrenmeye çalışıcam ama ne kadar işime yarar bilmiyorum.. bu durumda orda çok zorluk çekermiyim?
ayrıca bir aracı firmayla görüştüm 6 aylık bir program önerdi istediğimde uzatabileceğimi söyledi 2 seneye kadar uzatabilirmişim. ayrıca 6 ayın bana 10.000 ytl ye patlayacağını söyledi herşey dahil.. kendi imkanlarımla gelmeye çalışsam daha ucuza getirebilirmiyim?
şu anda kararsızım bana vereceğiniz cevaplar ingiltereye veya malta neresi olrusa gidip gitmeme konusunda çok yardımcı olacaktır..
teşekkürler..
e®en isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2007   #2
butterflu_7
Çaylak Üye

Yazılar: 9
bence ingilizce öğrenmek için sadece ingiltereye düşün ben au-pair olarak burdayım ve gittiğim dil okulu çokda iyi bi okul değil. yani ölee çok para dökmeyin dil okullarına çünkü buraya gelme amacınız insanlarla pratik yapıp daha kolay ve çabuk öğrenmek. benim de hiç ingilizcem yoktu ilkay çok sıkıntı çektim ama farkında olmadan öğreniyosun işte
butterflu_7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2007   #3
neslihan_
Çaylak Üye

Yazılar: 14
gerçekten 1 ay içinde ilerletebilir miyiz? aile yanında kalcam ben aile yardımcı olur mu?
neslihan_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2007   #4
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
aile konuşkansa olur, değilse olmaz
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2007   #5
neslihan_
Çaylak Üye

Yazılar: 14
yav adam gibi muemele ve anlaşabilmemiz( bu dil anlamında değil tabe) önemli en başta.ben öyle problem yaratcak biri diğilim ama bakalım.
neslihan_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2007   #6
khione
Çaylak Üye

erasmus

merhaba ben ingiltere ye gitmeyi istiyorum fakat burda okudugum için erasmus la gitmeyi tercih ediyorum okulun ingiltereyle anlaşması için dilekçe verdim fakat ingiltere erasmusla ilgilenmiyormuş diye söylediler mail atmam gerekiyomuş ve olumlu cevap gelirse anlaşma yapabileceklerini belirttiler.bide london metropolitan university de iletişim fakültesi var mı? yukarıda bahsettiğim konular hakkında bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
khione isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2007   #7
khione
Çaylak Üye

erasmus

merhaba ben ingiltere ye gitmeyi istiyorum fakat burda okudugum için erasmus la gitmeyi tercih ediyorum okulun ingiltereyle anlaşması için dilekçe verdim fakat ingiltere erasmusla ilgilenmiyormuş diye söylediler mail atmam gerekiyomuş ve olumlu cevap gelirse anlaşma yapabileceklerini belirttiler.bide london metropolitan university de iletişim fakültesi var mı? yukarıda bahsettiğim konular hakkında bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
khione isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2007   #8
tparali
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Alıntı:
butterflu_7´isimli üyeden Alıntı
bence ingilizce öğrenmek için sadece ingiltereye düşün ben au-pair olarak burdayım ve gittiğim dil okulu çokda iyi bi okul değil. yani ölee çok para dökmeyin dil okullarına çünkü buraya gelme amacınız insanlarla pratik yapıp daha kolay ve çabuk öğrenmek. benim de hiç ingilizcem yoktu ilkay çok sıkıntı çektim ama farkında olmadan öğreniyosun işte
hangi dil okulana gidiorsun
tparali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2007   #9
Turkish_blood_oMoN
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Bende dil okulu için gelicem Newcastle a ... Fakat tek ders yüzünden vize başvurusu yapamıyorum .. ocakta diplomayı alıp basvurucam ...

Var mı bana sağlam bilgi verebilicek bir arkadas newcastle dil okulları ile ilgili ?
Turkish_blood_oMoN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2007   #10
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
newcastle dil okulları hakkında değil ama newcastle aksanı biraz zor diye biliyorum

Konu phoenix7 tarafından (28.05.2008 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil