İngilizce ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngilizce »

İngiltereye gelmeden önce gereken dil seviyesi ?

Seçenekler Stil
Alt 17.08.2008   #1
atalayuzun
Kıdemli Üye

Yazılar: 142
Thumbs up [B][/B]İngiltereye gelmeden önce gereken dil seviyesi ?

Merhaba arkadaşlar ,

İngiltereye yakın bir zamanda gelicem 9 aylık dil kursu için inşallah ama dil seviyem pre-indermediate acaba orda zorluk çekermiyim ilk ay iletişim açısından , bu yeterlimi sizce ? Gitmeme 1.5 ay var daha çalışmam gereklimi acaba ? Ne önerirsiniz... Şimdiden tşkler.

Konu atalayuzun tarafından (17.08.2008 Saat 08:40 ) değiştirilmiştir.
atalayuzun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2008   #2
Mete_
Üye

Yazılar: 82
Pre-int fena sayilmaz ama emin ol ilk geldiginde hic bir sey anlamiyacaksin kelime bilsen bile aksan seni cok zorlar 1 ay sonra bas agrilarindan (hicbir sey anlamadigindan kaynaklanir) yavas yavas anlamaya baslicaksin

9 ay sonra ingilizcen iyi derecede ilerler ama bana sorarsan yeterli sure 2 yildir tam tesekkurlu bir egitim icin.
Mete_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2008   #3
atalayuzun
Kıdemli Üye

arkadaşlar sizde yorum yaparsanız çok sevinicem.. herkese selam
Alt 24.08.2008   #4
Nosheng
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Selam Atalay,

Benim sana tavsiyem ingiltereye varır varmaz kendine bir ingiliz arkadaş edinmen olacaktır bu pre-intermediate dil seviyen arkadaş olmana engel bir seviye değil..
Arkadaşlarında söylediği gibi ilk etapta aksan olarak anlamakta zorlanacaksın ben bile zorlanıyorum ki benim iş hayatım hep bu dili kullanarak geçti mesleğim uçuş hostesliğiydi birçok ülkede kaldım liseyi kolejde bitirdim.. eniştem amerikalı onların yanında 4 ay kaldım.. Bende 3 aydır bir ingilizle evliyim.. Eşimi ara sıra yavaş konuşması için uyarıyorum..
Bunları anlatıyorum sana moral vermek için..
Amerika'da hiç zorlanmadım çünkü onlar daha açık ve yavaş konuşuyorlar.. Bu benim düşüncem umarım sana bir nebze yardımcı olabilmişimdir..
Don't worry be happy
Nosheng isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2008   #5
atalayuzun
Kıdemli Üye

hmmm anladım nosheng girisken olmak lazım anladım özellikle ingilizlerin yanından hiç ayrılmamak lazım:P çok tşk ederim sana gercekten acıklayıcı oldu bende elimden geldiği kadar ingiliz kanalı seyrediyorum çalışıyorum kendi çapımda işte , tekrar tşkler. herkesin yolu açık olsun arkdşlar..
Alt 13.09.2008   #6
murray
Üye

Yazılar: 43
seviyen upper intermediate olsa daha iyi olurdu
murray isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2008   #7
heather
Üye

Yazılar: 89
dil kursuna gelirken neden dil gereksin ki?
keza aupairler icinde, sonucta dil bilse kimse buraya gelmez, buraya ogrenmek icin geliyoruz.

elbette kendini idare edecek aciklayacak kadar yes no bilgisi olsa iyi olur ama gelmeden once kursa gidenler, para ve zaman kaybindan baska bisi yapmiyorlar..
heather isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2008   #8
Cruyyford
Çaylak Üye

Yazılar: 19
Selam Atalay,

Oncelikle dil olarak kafandaki endiseleri giderelim. Eğer 9 aylık bir dil okulu kursuna yazıldıysan Pre-Intermediate seviyen ile bu uzun süre zarfında rahatlıtla uyum sağlar, geri süre bitiminde geri dönmek istemezsin. Türkiye'de bir takim kurslarda bu seviyeyi elde ettiysen, Londra'da Beginner seviyesindne başlamanı oneririm. Ama, 9 ayında 3 haftadan fazla geçirmemeye bak, zaman çok çabuk geçer. Ilk 3 ay icerisinde Intermediate seviyesine gelip, Grammer çalışmalarına başlamalısın.
Tek dezavantajın iş konusunda olacaktır ama bu sorunu da, TAS, Sofra gibi Turk restorantlarında çalışarak, zarar etmessin, en azından Intermediate seviyenin ortalarına gelene kadar.
Ve de Londra'nın gece hayatını ihmal etme.
Cruyyford isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2008   #9
emily
Çaylak Üye

Yazılar: 1
[arkadaslar Ben Bu Vaf3 Formunu Nerden Bulabilirm
emily isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2008   #10
atalayuzun
Kıdemli Üye

http://www.ukvisas.gov.uk/resources/...s/1903073/vaf3 = bu adresten ulaşabilirsin. kolay gelsn

Seçenekler
Stil