İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 26.02.2007   #1
simge
Çaylak Üye

Yazılar: 1
ingiltereye geliyorum

arkadaşlar ingiltereye Brighton aallah nasip ederse 22 martta orada olacam.en büyük korkum di3 haftada ne kadar yol alabilirim.ingilizcem sıfır.cok çok korkuyorum.gelmemeyi bile düşünüyorum.hayatta hep kaybettim.gelerekte bazı şeyleri kazanmaya çalışıyorum bana yardımcı olmanızı bekliyorum.sevgilerle...
simge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007   #2
fullu
Çaylak Üye

Yazılar: 4
buraya 3 haftaligina mi geliyosun?
fullu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007   #3
goborto
Üye

Yazılar: 86
rahat ol yaparsinn benm arkadasnda sifir ingilizceyele geldi suan gelddigi seviyeyi gorsen inanamazsinn istedikten sonra sende yaparsn
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2007   #4
gonca
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Selamm..
arkadaşlar bi sorunum var.. bana akıl verirseniz çok sevinirim.. Bende ingiltere'ye gelmek istiyorum ama elimde toplu bi para yok.. ve bu yüzden kredi çekmeyi bile düşünüyorum.. tabi ne kadar mantıklı olur allah bilir.. gidebilirsem okul haricinde bi masrafım olmıcak çünkü bi tanıdığımın yanında kalıcam.. vizemide 6 aydan fazla almak istiyorum çünkü orda çalışmayı düşünüyorum.. bu kadar şey bana ne kadara mal olur bilmiyorum.. Napabilirim sizce.. çooook gitmek istiyorum.. bana yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler..
gonca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2007   #5
carisma56
Çaylak Üye

Yazılar: 6
ingilizce ogrenmek

ingiltere'ye harbiden de dil egitimi almak amacli gelindiyse dili ogrenmek adina surekli o dilin konusuldugu ortamlarda bulunulmasi gerektigine inaniyorum. ama seciminiz Turklerle bi arada olmaksa Turkcenize Turkce kattiginizi goruceksiniz Bu nedenle zamaninizin cogunu ingilizce konusarak gecirmenizi oneriyorum. bu kendinizi Turklerden soyutlayin ve onlarla konusmayin anlamina gelmesin ama amaclarinizdan da sapmayin ....
carisma56 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil