Hayırlısıyla 22 temmuzdan yani seçimlerden sonra ingiltereye gelmeyi düşünüyorum. Ve 1 yıl kalmayı düşünüyorum. Size soracağım sorular şunlar; İlk geldiğimde çok zorluk çekermiyim, İngilizce kelimeleri çat pat biliyorum ama konuşmayı hiç bilmiyorum ve tek korkumda orda ölece sap gibi kalmak lütfen bana yardımcı olun kafam çok karışık şimdiden teşekkürler...
neticede farkli bir ulke buda demek oluyorki bicok sey senn icin yeni olucak ama senin elinde bazi seyleri atlatmak ama gozunde buyutme derim cunku ingilterede her milletten insan var cok karisik yani onun icin insanlar birbirine yardmci oluyo biyerden baslamak gerek neticede bol sans
arkadaslar neden bu kadar kolay gosteriyorlar olaylari anlamiyorum. ben sana gercekleri soyliyeyim. 1.ingilizcen yok gibi birsey bu demektir ki cok sikinti cekeceksin. ingilizcem intermediate seviyesinde. ama buraya geldigimde kimseyi anlamadim. cunki telasuflari cok farkli. alisma sureci 1-2 ayi buldu. buyuk bir ihtimalle au-pair olarak geleceksin bu demektir ki aileyle de cok iyi anlasamayacaksin. derdini anlatamadigin icin sinirlerin bozulacak. zaten alisman gereken yeni bir ulke, eger au-pair sen aile, okul bir suru sey olacak. birde buna ek olarak derdini anlatamamak eklenince bayaa zorluk cekeceksin. zorluklara dayanirim diyorsan gel. zorluklar olmadan hicbir sey basaramayiz. bunu da aklindan cikarma. sadece demek istedigim hayat ole toz pembe degil. haberin olsun. yasin kac bilmiyorum ama eger gencsen zamanin varsa bulundugun yerde ingilizce kursuna git en az 6 ay. ondan sonra gel bence.
sevgilerimle, herseyin gonlunce olmasini dilerim.