haziranda ingiltereye gelmeyi planlıyorum.araştırmaya başladımda,sizin gibi tecrübelilerdende yardım almak istiyorum..
arkadaşlar kalmak için düşündüğüm süre biraz kısıtlı,8 hafta gibi bi süre düşünüyorum,bazı danışman şirketlerle irtibata geçtim bu konu hakkında bilgi aldım,aile yannda bir haftalık 90-100sterlin gibi fiyat söylüyorlar.ve dil okulunu için de 8 haftalık 900sterlın diyorlar ortalama...bu fiyatlar normal mi?
vize masrafları,uçak bileti,dil okulu,konaklama v.b hepsi dahil 8 hafta ne kadara patlar?
ve de bana londrada çok fazla Türk oldugunu ve oraya gitmemın bir anlamı olmadıgını söylediler doğrumu?
ya çok genel olacak belki ama sen 2000 poundu ayarla ucak bıletı falan hatta daha fazlasını al malum ne gelır basına bellı olmaz, Biz turkler her yerdyız dert etme ıllakı turkler cıkacak karsına ne kadar az turkçe konusursan senın ıcın o kadar ıyı olacak
evet arkadaşa katılıyorum süren zaten kısıtlı senin için önemli olan ne kadar fazla pratik yaptığındır. gittiğin okuldada mutlaka türk olacaktır ama sen yinede sadece ingilizce konuş derim ona göre seç arkadaşlarını. zamanın gerçekten kısıtlı türklerle tanışıp zaman geçirmek için
evet dogru solemisler dil icin gelmeyi dusunuyosan londraya gelme..heryer turk..bence okulda cok pahali king street college netten buna bak konaklamasida sanirim 70 di
barish kardeş 13 martta ben gidiyorum ingiltereye callan school a kayıt oldum.. bizim aile avukatımızın isteği üzerine kayıt yaptırdım.. okul konuşma üzerine eğitim veriyor.. buna dikkat etmen gerekir eğer altyapın yoksa belki zorlanabilirsin ama altyapın varsa sana tavsiyem callan tercihin olsun ücreti de çok yüksek değil..