iyi günler,iyi bayramlar arkadaşlar,ben yeni obone oldum siteye,benim hep yurtdışında çalışma isteğim varı,aman yanlış anlamayın,vatanımı milletimi çok seviyorum kesinlikle,sadece yeni biryerler göreyim,ingilizcemi geliştireyim, ve tabiki her insan gibi daha fazla para kazanmak amacıyla..
Şimdi biraz kendimden bahsedeyim,27 yaşındayım, askerliğimi tamamladım, 2 tane üniversite bitirdim,radyoloji teknikeri ve aynı zamanda su ürünleri mühendisiyim.Türkiyede ismi duyulmuş özel bir hastanede yaklaşık 4 yıl radyoloji teknikerliği yaptım,ingilizcem orta seviyede,ama ingilizceye çok merakım var.
İngilterede yaşayan arkadaşlardan gördükleri,geçirdikleri kadarıyla yardım istiyorum,nasıl gidebilirim,orda branşımda veya branşım dışında nasıl çalışabilirim.ÖNERİLERİNİZİ VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
arkadaşım ii güzel 2 üniveriste bitirmişsin ama gitmek hiç kolay deil ing.ye.en denenebilir yol ya öğrenci olarak gideceksin ya da au pair.istersen 5 tane bitir onlar için anlamı yok.en iyisi kafana göre ingiliz bi bayan bulacaksın :P .tabii yerleşme amacın warsa.emin ol riskli iş.ülkende kal daha ii.