ingiltereye çalışmaya geliyorum bana yardım ederseniz sevinirimm
ben aksaraydan ingiltereye çalışmaya geliyorumm bana bu konuda yardım ederseniz sevinirimm çünki orası hakkında hiç bir şey bilmiyorum ben orda arkadaş dost olacak ve yardım edecek kişlerle tanışmak isterimm yani kısaca oraya gelince yeni dogmuş bir bebek gibi olcamm ben zaman buldukça burda devamlı online olmaya çalışırımm ve msn de açık her annn beklerim [email]yigittekstil68@hotmail.com[/email]
dostum aksaraylilar cogunlukla londrada.. bolge olarak soracaksin simdi. north london a gelirsen mutlaka aksaraylilari bulursun. yani dolston, stoke newington, edmonton,enfield, bunlara bazi ornekler diyebilirim. zaten bu saydigim yerlere geldigin de bir turkle karsilasmaman imkansiz. birazda is yeri tabelalarina bakarsan hangi is yerlerinin turklere ait oldugunu anlaman zor olmaz.. umarim yardimci olmusumdur.
Ingilterede Iş Bulabilirmiyim Az Biraz Ingilizcem Var Ve şuanda Bir Ingilizce Kursunada Gidiyorumm Inşallha Gelmeme Biraz Bşşiler örenirim Iş Bulabilirmiyim Orda :d
dostum aksaraylilar cogunlukla londrada.. bolge olarak soracaksin simdi. north london a gelirsen mutlaka aksaraylilari bulursun. yani dolston, stoke newington, edmonton,enfield, bunlara bazi ornekler diyebilirim. zaten bu saydigim yerlere geldigin de bir turkle karsilasmaman imkansiz. birazda is yeri tabelalarina bakarsan hangi is yerlerinin turklere ait oldugunu anlaman zor olmaz.. umarim yardimci olmusumdur.
BU DEDİGİN YERLERE HAVA ALANI UZAKMI EGER UZAKSA BURAYA NASIL GİDERİMMMYADA BURAYA EN YAKIN HAVA ALANI HANGİSİİİ TŞK
is konusunda yorum yapmam yanlis olur, gelince bakarsin artik.. cunku universite mezunu olupta burda dallari haricinde degisik isler yapan bir cok arkadasimiz var...heathrow, stansted ve luton senin icin yakin olan havaalanlari..ordan turklerin oldugu bolgeye nasil ulasacagini simdi burda anlatsamda oraya vardigindaki durumu cozmen kolay olmayacaktir.. sana tavsiyem bir tanidigin vardir mutlaka , seni almasini sagla... yada daha olmadi bana burdan ulas seni karsilamasi icin turk bir taksici yollayim... belli bir taksi parasi vermek zorunda kalacaksin ama ne yapalim o kadarinida cekeceksin artik. emin degilim ama sanirim 50 pound civari falan tutar... daha bundan fazlasida elimden gelmiyor...