İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

ingiltereye çalışmaya geliyorum bana yardım ederseniz sevinirimm

Seçenekler Stil
Alt 26.07.2008   #1
aksaraylı
Çaylak Üye

Yazılar: 24
ingiltereye çalışmaya geliyorum bana yardım ederseniz sevinirimm

ben aksaraydan ingiltereye çalışmaya geliyorumm bana bu konuda yardım ederseniz sevinirimm çünki orası hakkında hiç bir şey bilmiyorum ben orda arkadaş dost olacak ve yardım edecek kişlerle tanışmak isterimm yani kısaca oraya gelince yeni dogmuş bir bebek gibi olcamm ben zaman buldukça burda devamlı online olmaya çalışırımm ve msn de açık her annn beklerim [email]yigittekstil68@hotmail.com[/email]
aksaraylı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2008   #2
aksaraylı
Çaylak Üye

şu anda nereye gidecegimi bile bilmiyorumm
Alt 27.07.2008   #3
aksaraylı
Çaylak Üye

anma bana aksaraylıların yogun oldugu yeri söylerseniz sevinirimm
Alt 27.07.2008   #4
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
dostum aksaraylilar cogunlukla londrada.. bolge olarak soracaksin simdi. north london a gelirsen mutlaka aksaraylilari bulursun. yani dolston, stoke newington, edmonton,enfield, bunlara bazi ornekler diyebilirim. zaten bu saydigim yerlere geldigin de bir turkle karsilasmaman imkansiz. birazda is yeri tabelalarina bakarsan hangi is yerlerinin turklere ait oldugunu anlaman zor olmaz.. umarim yardimci olmusumdur.
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2008   #5
aksaraylı
Çaylak Üye

Ingilterede Iş Bulabilirmiyim Az Biraz Ingilizcem Var Ve şuanda Bir Ingilizce Kursunada Gidiyorumm Inşallha Gelmeme Biraz Bşşiler örenirim Iş Bulabilirmiyim Orda :d
Alt 27.07.2008   #6
aksaraylı
Çaylak Üye

Alıntı:
lonndradan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum aksaraylilar cogunlukla londrada.. bolge olarak soracaksin simdi. north london a gelirsen mutlaka aksaraylilari bulursun. yani dolston, stoke newington, edmonton,enfield, bunlara bazi ornekler diyebilirim. zaten bu saydigim yerlere geldigin de bir turkle karsilasmaman imkansiz. birazda is yeri tabelalarina bakarsan hangi is yerlerinin turklere ait oldugunu anlaman zor olmaz.. umarim yardimci olmusumdur.
BU DEDİGİN YERLERE HAVA ALANI UZAKMI EGER UZAKSA BURAYA NASIL GİDERİMMMYADA BURAYA EN YAKIN HAVA ALANI HANGİSİİİ TŞK
Alt 27.07.2008   #7
lonndradan
Üye

is konusunda yorum yapmam yanlis olur, gelince bakarsin artik.. cunku universite mezunu olupta burda dallari haricinde degisik isler yapan bir cok arkadasimiz var...heathrow, stansted ve luton senin icin yakin olan havaalanlari..ordan turklerin oldugu bolgeye nasil ulasacagini simdi burda anlatsamda oraya vardigindaki durumu cozmen kolay olmayacaktir.. sana tavsiyem bir tanidigin vardir mutlaka , seni almasini sagla... yada daha olmadi bana burdan ulas seni karsilamasi icin turk bir taksici yollayim... belli bir taksi parasi vermek zorunda kalacaksin ama ne yapalim o kadarinida cekeceksin artik. emin degilim ama sanirim 50 pound civari falan tutar... daha bundan fazlasida elimden gelmiyor...
Alt 27.07.2008   #8
aksaraylı
Çaylak Üye

Sagolasin Gardaşim Ama Sana Nasil Ulaşacagimmm Onuda Dersenn Gerçi Burdan Ulaşirim Ama Bi Tel Felan Verirsen Sevinirimmm
Alt 27.07.2008   #9
lonndradan
Üye

simdilik burdan ulasabilirsin.. gelis tarihin yaklastigin da gerekir se teldende haberlersiriz
Alt 27.07.2008   #10
aksaraylı
Çaylak Üye

Orda ücretler Ne Kadar Bi Bilgin Varmi Gardaş Yani Günlük Ne Veriyolar Yada Haftalik Aylik Olarakkk

Seçenekler
Stil