Selam arkadaşlar ben bugün üye oldum... Benim amacım ingilterede yaşamak ve çalışmak.. Fakat hangi şehri seçmem gerektiiğine henüz karar veremedim...
Londra 'da yaşamak çok pahalıymış; öyle mi?.. Ben kolay geçinebileceğim; evleri pahalı olmayan bir yer istiyorum; Londra'ya yakın olmasını da istiyorum ayrıca, belki Londra da çalışırım... Ve son olarak tabii ki en önemli kriterim; çalışabileceğim bir yer olması...
Ortam güzelliği de önemli tabi...
Bir sürü şehirler var bir kaç tanesine baktım da hhemen hemen aynı gibiler. Okford; cambridfe;Birmingham...
Sizce orada iş bulabilir miyim?... Çalışma durumları nasıl orda; garsonluk, aşcılık aranıyormuş dha çok; inanın hiçbir şey bilmiyorum... Bu arada lise mezunuyum; çalışmam sorun olur mu orda?..
şimdi hocam öncelikle senin oraya ne şekilde gideceğin önemli senin saydığın kriterlere ek olarak birazda ben ekliyeyim nasıl gidicen? hangi vize türüyle gidicen amaç sırf çalışmak mı? okadar çok faktr varki senin o kriterlerini etkileyecek ha dediğinde gidilebilecek bir yer değil ingiltere...
Andac; çok teşekkür ederim ; west silverttown'u şimdi internetten araştıracağım.. braveturk48 ; ingiltereye çalışmak ve yaşamak için gideceğim; göçmen olarak...
Andac; çok teşekkür ederim ; west silverttown'u şimdi internetten araştıracağım.. braveturk48 ; ingiltereye çalışmak ve yaşamak için gideceğim; göçmen olarak...
peki ozaman vize konusunda bir araştırma yaptınmı? veya vizen varmı?
Evet araştırdırm ; vizem şu an yok; hemen gidemem zaten bir kaç yıl geçer... Ben göçmen olayını anlamadım; turist vizesi almak yeterli mi oluyor göçmen olmak için; bazıları öyle yazmış; ?..
Evet araştırdırm ; vizem şu an yok; hemen gidemem zaten bir kaç yıl geçer... Ben göçmen olayını anlamadım; turist vizesi almak yeterli mi oluyor göçmen olmak için; bazıları öyle yazmış; ?..
hayır turist vizesiyle çalışamazsın. ankara antlaşmasıyla en kolay gidebilirsin öğrenci olarakta gidebilirsin ama 6 ay ın üzerindeyse sadece haftalık 10 saat çalışma hakkın olur buda bişey getrimez senin için en kolay gözüken yol ankara antlaşması bana göre.
Forumu biraz araştırırsan yada internette biraz araştırma yaparsan ozaman konuyla ilgili biraz bilgi sahibi olursun ben ankara antlaşmasını pek bilmediğim için bu konuda pek yardım edemem. Hevesini kırmak gibi olmasın ama gitmek kolay değil eğer forumda biraz araştırma yaptıysan.
Oyüzden sana tavsiyem biraz araştırma yap maddi açıdanda durumun iyi ise alma ihtimalin olabilir. En önemli konu ise maddiyat...
Peki araştıracağım; teşekkür ederim Sence nerede yaşmalıayım braveturk48; west silverttown' da mı sencede..
vaa ben east yorkshire tarafında bulundum hull'da ama hull un içi berbat benim tavsiyem hull un dışında kalan yerleri var mesela brough çok güzel bi yer dış köyler çok güzel elioghton var beinton var buralar güzel yerler tabi herkezin beklentileri farklı ama sen londra yakını demişsin u bahsetiğim yerler kuzeyde ve londradan uzakta ama bana göre güzel ve yaşanabilir yerler..