Türkiye'ye dönüyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Türkiye'ye dönüyorum »

Ingiltere'den Turkiye'ye tasinma

Seçenekler Stil
Alt 01.07.2009   #1
ugurbocegi
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Exclamation Ingiltere'den Turkiye'ye tasinma

Arkadaslar, Ingiltere'den Turkiye'ye tasiniyorum. Ev mobilyalarimi ve esyalarimi en uygun hangi yolla tasitabilirim bilen varsa lutfen yazsin. Tir soforleri varmis sanirim uyguna ama onlara da nasil ulasilir hic bir fikrim yok. Tesekkurler.
ugurbocegi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2009   #2
effe34
Çaylak Üye

Yazılar: 2
ugur bocegine!!
kardes en uygunu orda esyalşarınısatıp gelmen daha iyi olur.ben ordea yasamıyorum fakat uluslararası lojistik işi yapıyorum.her ulkede bu aynıdır.senin eşyaların -zati eşya- kapsamındadır onun icişn ordan cıkartırken eger kargo veya tır ıle gondermek istersen ordan cıkısta esyaların icin evrak duzenlemen ve kendının olduguna bunların ticari mal olmadıgını gostermen gerekır.ayrıca burda tr ye giriste bunların ithl. evraklarını isterler desenki kendi esyam esyanın durumuna gore onlar icin kdv almaya kalkabılırler(eletronik esyada bondrol alman gibi...)ayrıca bu esyalar ıcın odeyecegın kargo ve tir parasını da unutma..kız kardesım avustralyadan gelırken kendı esyalarını getırdı esyaların degerınden daha fazla kargo ve ardiye ucreti odedık)o paraa burda esyaların yenısını alabılırdı.
umarım bunlar sana karar vermende yardımcı olur.saygılar
effe34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil