Yaklaşık 2 ay önce geldim bournemouth da dil okulu öğrencisiyim. Eyülün sonuna kadar birleşik krallık vizem var. Mart ın 27 sinde paskalya nedeni ile okul iki hafta tatile girecek. Bu süre içerisinde Belçika dayım var onun yanına gitmek istiyorum? Ne yapmalıyım ? Hangi evraklar isteniyor ? Nasıl başvurulur ve kaç günde sonuçlanıyor. Bu konuda daha önce ingiltereden shengen vizesi alan dostlarımız beni aydınlatırsa çok sevinirim. Teşekkürler
Ayni Turkiyedeki Sistem Gibi Bir Dunya Evrak istiyorlar
Banka hareketleri
Sponsorundan Kagit.
Calisiyorsan Izin Belgesi.
Cart Curt Iste
Ben Olsam Hic Denemem Kursum Bittikden Sonra Basvurumu Yaparim Vizeyi Verirlerse Giderim Vermezlerse Gitmem Turkiyeye Donerim
"ingiltere de 6 aylık kalma iznin olmadan shangen e başvuramazsın" diye biliyorum.. yani tr ye dönmene yakın vizen bitiyorsa, bir yere gitmeye kalkışma.. zaten okulun bittikten sonra ingiltereye geri dönemezsin, tatilinin bitiminde.. riske atma, okulun varken git taitlini yap arkadaşım
"ingiltere de 6 aylık kalma iznin olmadan shangen e başvuramazsın" diye biliyorum.. yani tr ye dönmene yakın vizen bitiyorsa, bir yere gitmeye kalkışma.. zaten okulun bittikten sonra ingiltereye geri dönemezsin, tatilinin bitiminde.. riske atma, okulun varken git taitlini yap arkadaşım
Benim Cenk Diye bir arkadasim var kursu bitti fransaya londradan vize alti gitti oyle sacmalik olmaz..... ha turkiyeden basvurmus ha londradan basvurmus.......... Onemli olan ne maksatla o ulkeye gidecegi biladerr
Biz neyin ne oldugunu biliyoruz ondan soyluyoruz rahat ol adamin aklini karistiriyon :S