İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

ingiltereden selam. bavul;yol;yasam. bilgi icin okuyun...

Seçenekler Stil
Alt 10.01.2007   #1
meryem
Çaylak Üye

Yazılar: 13
ingiltereden selam. bavul;yol;yasam. bilgi icin okuyun...

selam ingiltere yolculari; oncelikle bavulla baslayayim
bavula ne koymalisiniz???
kisin geleceginizi hesap ederek yazacagim. burasi zannedilen gibi iliman falan degil, buz gibi' kazak koyun, vs onemlisi bakmayin acentanizin ivir zivir koymayin demesine. bir biskuvi' 2-3 pakey hazir corba kupa icin olanlardan' 2-3 paket 3 in 1 kahve, cay vs hazir bir seyler mutlaka koyun. ben faydasini cok gordum. yer yon bilmediginiz bir yerde belki gece belki sabahin korunde yorgunluktan oldugunuz bir zamanda cantanizda yiyeceginiz bir seylerin olmasi sizi sonsuz mutlu edecek. ve gumruk memurklari canta , bavul arama falan yapmiyor, kimse sizle dalga gecemez,

burada yani ingilterede, hamile ve gobegi acik giyinmis kadinlar minicik pusette bebekler ve incecik seyler giyinmis dolasan insanlar cok ca goreceksiniz.
ingilizler yardim sever oyle soguk falan degiller; herseye inanmayin
ancak aralarinda fasist de cok bunu unutmayin. bi kac turk arkadasin basina bazi olaylar gelmis; bu sebeple saat 10 dan sonra karsilastiginiz herkesin sarhos oldunu ve suc oraninin baya yuksek oldugu bi sehirde dolastigini unutmayin

ACENTANIZA INANMAYINNNN
hatta akrabaniz bile olsa inanmayin
hatta iyiliginizi istese bile inanmayin
unutmayinki o bir emlakcidir ve kesinlikle gormedigi bir yeri size pazarliyordur. ornegin londrada bulunmus olablir ama sizin okulunuzu yada okulun size sundugu konaklamayi gormemistir' ve hayat degiskendir.

INGILIZLER...
ingilizler bize cok benziyorlar su konuda... kirmizi isikta gecmek konusunda ustalar; almanya gibi kati kurallari yok bu ulkenin. ve verdikleri sozleri tutmuyorlar. dersler 12 de baslayacak derler baslamaz. acentaniz size 20 saat ders der 2 saat alirsiniz gunde, ve turlu kaziklar yersiniz. burada ben 400 pounda kaliyorum ancak benimkinden daha iyi bir evde 170 pounda kalan arkadasim var, unutmayin. o yuzden buraya gelirkern konaklamayi tavsiyem 1 ay alin.

ingiltere...
inanin bizim istanbulumuzdan, antalyamizdan farkli bir yani yok.
bitmeyen insaatlar,,,
meryem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2007   #2
eric
Çaylak Üye

Yazılar: 2
valla ben son bir haftadır dondurucu bi soğuk görmedim burda, tişörtle gezen insanları çok gördüm hatta
eric isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2007   #3
sifre_b
Üye

Yazılar: 95
meryem bitmeyen inşaatlar mı gördün? nerdeler ?
sifre_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2007   #4
45MANISA45
Üye

Yazılar: 65
sasmamak elde degil

Vallaha arkadasima katilamamak elde degil boyle bisey olmasi mumkunmu
birde istanbul yada antalya ile kiyaslicaz.Kardesim burada bitmeyen insaat bulmak parmakla sayilcak derecede az arti bulsaniz bile insaatin bitip bitmedigini anlayamassiniz.Adamlarin calisma sekli o derece guzel.Ama sen nereden bahsediyon tabi o nu bilmiyorum.Saygilar Eyvallah
45MANISA45 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2007   #5
meryem
Çaylak Üye

Yazılar: 13
TABIKI YURT DISINDA, KENDI BENLIGINDEN ORF VE ADETLERINDEN KURTULMAK ISTEYEN INSAN OKADAR COKKI, BIR HEVESTIR ALMIS BASINI GIDIYOR, BEN VATANIMDAN MEMNUNUM
VE BEN TURK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM!!!
meryem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil