İngiltereden Fransa için schengen vizesi alınıyor mu?
Arkadaşlar,
Benim İngiltere için aldığım vize çeşidi Student Visitor yani 6 aylık. İngiltereden Fransa'ya schengen vizesi alabilir miyim? yoksa İstanbuldan mı almam gerek. Yasaları değişti galiba ama emin değilim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
turist vizesi olanlara ve uk vizesi bitmesine 3 ay kalanlara schengen vizesi vermiyorlar. ww.london.diplo.de de alman konsoloslugunun adresi girip detayli bilgi alabilirsiniz. benim 4. vize alisim bildiklerim bu kadar.
Ne tesadüf ki bende aynı konuyu araştırıyorum TR den almak mı daha avntajlı ve kolay olur yoksa UK den mi??
uk dan fransaya vize alabiliyorsunuz bende onu öğrendim ilk 52 paund felan tutuyor aynı gün alabiliyorsunuz birde fransada kalacağınız her gün için 40 paun da bankada para göstermen gerekiyormuş.
burdan tren kalkıyor parise 40 euro bilet fiyatı..
uk dan fransaya vize alabiliyorsunuz bende onu öğrendim ilk 52 paund felan tutuyor aynı gün alabiliyorsunuz birde fransada kalacağınız her gün için 40 paun da bankada para göstermen gerekiyormuş.
burdan tren kalkıyor parise 40 euro bilet fiyatı..
Ne tür belgeler hazırlamamız gerek? Bu konuda bildigin bir şey varsa ve paylasırsan cok sevinirim. tşk.
Bir belge istemiyorlar extra okuduğun okuldan izin aldığına dair öğrenci olduğuna dair belge istiyorlar pasaport bankada para her gün için 40 paund kaçgün kalacaksak birde başvurduğun tarihten itibaren en az 3 aylık daha ingiltere vizen olması gerekiyor benim bildiğim alan arkadaşım bu şekilde aldı. vize 52 paund bu arada.
Bir belge istemiyorlar extra okuduğun okuldan izin aldığına dair öğrenci olduğuna dair belge istiyorlar pasaport bankada para her gün için 40 paund kaçgün kalacaksak birde başvurduğun tarihten itibaren en az 3 aylık daha ingiltere vizen olması gerekiyor benim bildiğim alan arkadaşım bu şekilde aldı. vize 52 paund bu arada.
arkadaşlar ingiltereye uzun dönem öğrenci vizesi ile geldim. dil okuluna gidiyorum. ingiltereden schengen vizesine başvurabilirmiyim? sanırım yasalar değişmiş. dil okulunda okuyan öğrenciler ingiltereden schengen vizesine başvuru yapamıyormuş. türkiyeden başvurulması gerekiyormuş. bu doğrumu? şimdiden teşekkürler.