İngilterede daha önce bulunmuş ya da hala bulunmakta olan arkadaşlar İngiltere den eşe dosta alınabilecek hediyeler nelerdir? sizler neler aldınız? Burada paylaşırsanız herkesin bilgisi olur ve oraya gittiğimizde hediye kargaşasıyla uğraşmayız...
Elektrnik Türkiye göre vergiden dolayı ucuz, Kameralar ortlamada %30 (özel günlede %50) ucuz. Laptoplar ucuz ama benim önerim herkese dell'in websitesinden Outlet kısmında, fabrikasyon hatası olan ama tamir edilmiş 0 ile aynı özelliklerde kutulu laptoplar alın. Dün daha Türkiyede 1200tl olan 11inch mini olanları 200pounda gördüm sitede.
Elektrnik Türkiye göre vergiden dolayı ucuz, Kameralar ortlamada %30 (özel günlede %50) ucuz. Laptoplar ucuz ama benim önerim herkese dell'in websitesinden Outlet kısmında, fabrikasyon hatası olan ama tamir edilmiş 0 ile aynı özelliklerde kutulu laptoplar alın. Dün daha Türkiyede 1200tl olan 11inch mini olanları 200pounda gördüm sitede.
buarada dell dısında outleti olan elektronik satıslı bi web sitesi varmı bildigin?
bende almayı düşünüyorum aslında ama hemen lazım olcak bişi bana... mağazalarda fiyatlar ne kadar larda seyrediyor acaba.. ? birde tax free paranın ne kadarını iade ediyor ?
@djinjar, Dell'in İrlanda da fabrikası olduğundan seçenek çok ve güzel başka bilmiyorum ama Dell ikinci en sağlam markadır IBM/Lenovo'dan sonra.
@Palmyra, Eğer aldığın yerde "Tax Free" logosu varsa, çıkarken ödediğin vergi oranı kadar alırsın sanırım. Üründe 100 pound ise vergi oranı %10 ise, 10 pound alırsın geri.
ya elektronik tarzı pahalı şeyler değilde işte ingiltereye özgü ufak hediyeler almam lazım yoksa işin altından kalkamam
butun sehirlerde paundland veya paundstrecher adı altında ucuz mallar satan dukkanlar vardır butun urunleri 1 pounda satar burdan 1 bavul dolusu malzeme alabilirsin ozellikle kozmettik urunleri ucuzdur ben 1 pounda arkadasların hepsine umbro parfum almıstım veya bolca after shave,makyaj malzemesi.cukulata vb.eger geleneksel urunler almak istiyorsan magnet vb her sehirde town hall lar vardır bizdeki kucuk geneneksel dukkanlar orda ucuza sehrin ozelligine gore hediyelik ucuza bulursun.baska bir altarnatifte sport direct magazalarından guzel tshirt vb 5-6 pounda alabilirsin ozellikle forma vb ucuzdur
Konu ozzy48 tarafından (01.07.2010 Saat 04:57 ) değiştirilmiştir.
Fotomakinesi için outlet bilmiyorum ama www.amazon.co.uk felan özel kampanyalar yapıyorlar örnek ben ağabeyime Xmas zamanı Canon SX20 aldım, Türkiyede 1200-1300TL ike alet ben 350 pound'a aldım ve 50 pound cash-back hediyesi vardı yani, 300 pounda gelmişti.
Fotomakinesi için outlet bilmiyorum ama www.amazon.co.uk felan özel kampanyalar yapıyorlar örnek ben ağabeyime Xmas zamanı Canon SX20 aldım, Türkiyede 1200-1300TL ike alet ben 350 pound'a aldım ve 50 pound cash-back hediyesi vardı yani, 300 pounda gelmişti.