ingilteredeki sosyal hizmet uzmanlari hakkinda bilgi lutfen
merhabalar;
ben 2 aydir ingilterede bulunmaktayim. Hacettepe sosyal hizmet bolumu mezunuyum. Buraya geldigimden beri kendi meslegimle ilgili is basvurulurinda sikinti cektim cunku ingilterede sosyal hizmet uzmanlari icin gscc adinda bi kayit varmis ve o islem deniz asiri ulkelerden gelenler icin cok uzun bi sure aliyomus ve o kayit islemi icin verilen formu doldurmak bayagi zor ve zaman alici bi surec. ve ben su an kendi meslegimle ilgili bi is gorusmesine girdim ve mulakat sonucu ise alindim ve simdi bu formu doldurmaktayim. neyse kisaca istedigim seyi ozetlemek gerekirse ingilterede olup bu gscc registera kayit olan biri varmi aranizda?? eger varsa benimle baglantiya gecerseniz cok memnun olurum... gercekten benim icin cok onemli bi durum her yardima ve bilgiye ihtiyacim var... simdiden cok tesekkur ederim...
Ben Kıbrıs'ta yaşayan ve K.K.T.C Sosyal Hizmetler Dairesinde çalışan Hacettepe mezunu Kıbrıslı bir sosyal hizmet uzmanıyım. İngiltere'de iki yıl kadar herhangi bir sosyal hizmet kurumunda tecrübe edinmek istiyorum, bu konuda bani bilgilendirirseniz sevinirim. Not: Avrupa Birliği pasaportu taşımaktayım