izlandan yada iskoç ya hakkında bilgisi olan arkadaslar ile yazısmak isteirm unv yi yeni bitirdim dil amaçlı gelmeyi düşünüyorum bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
msn adresim
[email]yesim_1984_istanbul@hotmail.com[/email]
edinburg harika..ben bayıldım walla.ama aksan dogru değişik ama insanları ingilizlerden çok daha sıcak kanlı.ama bildiğim kadarıyla dil okulu fiyatlarıda bayagı pahalı...
slm arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ingilterede 1 yıllık dil eğitimi almak istiyorum ama bütçeme uygun bir kurs bulamadım bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş olursa sevinirim
slm arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ingilterede 1 yıllık dil eğitimi almak istiyorum ama bütçeme uygun bir kurs bulamadım bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş olursa sevinirim
slm bende yeni uye oldum southampton bolgesindeyim benim bi turk arkdasda burda once lewis scholl dan ingilizce bitirdi sonrada londraya yerlesdi okul icin burda guzel is bulmusdu ucuz oda bulmusdu ama unv pahali oldugu icin isi evi birakdi oyuzden londrayida dusun derim
benim nikimden de belli sanirim degilmi londradan oldugum burak o saydigin 11 kisilik gurubun icindemiyim.. hatirladin mi beni serkan la beraber takilmistik
londra da 1 yil kaldim valla dogru durust turk tanimadim, maalesef belli kesim turkler acayip uyuz tipler olmuslar ama yinede boyle arkadaslari gormekde sevindirici