İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

İngiltere'de yüksek lisans şartları

Seçenekler Stil
Alt 13.06.2009   #1
zombie8882001
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Red face İngiltere'de yüksek lisans şartları

Arkadaşlar, ingiltere'de bir okula üniversite not ortalamamla kabul edildim, fakat Toefl skoru istediler.Toefl'a girdim ancak yeterli puanı alamadım Okulun pre-sessional(ing. hazırlık) kursları var ancak 4 aylık bir dönemden bahsediyorlar. Ben 1 seneden fazla kalmak istemiyorum. Şimdi ben napıcam? Bu konuda engin bilgileri olan sitedeki adminlerden ve bilumum kişilerden acil yardım bekliyorum. Bana başka bir alternatif sunabilir misiniz?
zombie8882001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2009   #2
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
IELTS girmeni tavsiye ederim, zamanın var hemen başvur daha kolay desem yalan olur ama bilgisayarda değil daha yüksek alırsın.
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009   #3
zombie8882001
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Fakat IELTS eğitimi almadım,soru tiplerini çok bilmiyorum...Toefl'dan çok dah kolay bir sınav olduğunu biliyorum ama cesaret edemiyorum. İzmir'de bile bu kursu veren bir yeer yok çünkü....
zombie8882001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2009   #4
Enjolras
Çaylak Üye

Yazılar: 2
en kısa çözüm ielts gibi görünüyor ama ne kadar toefl dan kolay olduğu söylense de, en ufak konsantrasyon eksikliklerinde bile raydan çıkılabilen bir sınav. ama senin durumun için en uygunu bu gibi.
Enjolras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2009   #5
em_el
Üye

Yazılar: 73
Alıntı:
zombie8882001´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fakat IELTS eğitimi almadım,soru tiplerini çok bilmiyorum...Toefl'dan çok dah kolay bir sınav olduğunu biliyorum ama cesaret edemiyorum. İzmir'de bile bu kursu veren bir yeer yok çünkü....

izmir de ielts hazılık olmadığını daha önce de duymuştum cidden ilginç geldi bana.. kısa bir zamanın var anladığım kadarıyla ama toefl için kendini yeterli hissetmiyorsan tr de kalıp ieltse hazırlanmak için geçirdiğin zamanın belkide yarısını ingilterede hazırlanmaya harcayıp çok daha iyi bir puan alabileceğini düşünüyorum..ya da çalışıp yapabileceğini düşünüyorsan ielts hazırlık olan başka bir şehirde kursa gidebilirsin gerçi toefl kursuna başlayan biri olarak tr deki hazırlık kurslarının çok faydalı olduğunu düşünmesemde seçeneklerden biride bu..
kolay gelsin..
em_el isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2009   #6
blackolive
Çaylak Üye

Yazılar: 14
zombie;

Eger bir temelin varsa ingilizcede kursa gitme.Kursa gitmeden de yapılabilcek sınav.Otur adamakıllı Ielts'e kendin çalış.Paranı çöpe atma .

Öncelikle british council ın kütüphanesine üye ol.Ordan cambridgein kitaplarını ve bu sınavla ilgili ipucu veren kitaplar al.Çöz çözebildilin kadar testini.Gir sınava ondan sonra.
Ama girmeden sınava en az 6 hafta onceden kayıt yaptırman lazım.
blackolive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2009   #7
nosf
Çaylak Üye

Yazılar: 29
Ben IELTS'e girdim TOEFL'a girmedim ama aralarında çok zorluk farkı olduğunu sanmıyorum. Sana 4 aylık bir kurs önerdilerse bayağı düşük bir skor almışsın sanırım. Bu sınavlar için kursa gitmene gerek yok eğer dilbilgin iyiyse. Ancak bol bol deneme sınavı çözmen ve zamanını iyi kullanmayı öğrenmen gerekir. Maddi sorunun yoksa okulun kursuna katıl derim ben.
nosf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2009   #8
mehmeett
Çaylak Üye

Yazılar: 5
Nasıl olsa bi yerden taviz vereceksin git 4 aylık kursu al sonunda kesin sınavı geçiçek kadar puanı alırsın. Ben de İzmir'liyim burada herhangi bir dil kursu, hangisi olursa, sana 4 ayda orada alacağın skoru garantileyemez.
Hem bu senin İngiltere yaşamına alışma dönemin gibi olur. Bir anda hem okula, hem derslere, hem koşturmacaya hem de İngiltereye alışmaya çalışırken bocalamak var . Gerek yok ! 1 sene + 4 ay kal en güzeli bakalım 1 sene sonunda geri dönmek isteyecek misin
mehmeett isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2009   #9
cesuryurek123
Üye

Yazılar: 40
Masterrrr sartlarii

Hocam ilk once Lisans, IELTS6.5, VE paraaaaa
en onemli sartlar bunlar MBA icin.)
cesuryurek123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2010   #10
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Keşke 1. mesajınız bir paylaşım olsaydı reklam yerine...
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil