Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Havadan - Sudan »

ingilterede yeni bir is sektoru

Seçenekler Stil
Alt 08.10.2009   #1
yeniceri
Üye

Yazılar: 57
ingilterede yeni bir is sektoru

arkadaslar aslinda is sektoru ayni ama bu sefer ingilterede bulunmayan pek denenmeyen bir sey,turkiyede ve almanya da cok yaygin olan bardakta misir olayi,ben bizzat sahsi kanaatim ingilterede cok tutacak bir sey,ingilizler kesinlikle bayilacaktir,bu isin guzelligi fazla bir sermaye gerektirmiyor ve kar marji cok yuksek ben epey arastirdim ve bu isin almanya ayagindaki temsilcisiyle konustum onlarda ingiltereyi cok ciddi dusunduklerini soyluyorlar.eger sizlerde fikirlerinizi paylasirsaniz bi seyler cikar.
yeniceri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2009   #2
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
yeniceri´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar aslinda is sektoru ayni ama bu sefer ingilterede bulunmayan pek denenmeyen bir sey,turkiyede ve almanya da cok yaygin olan bardakta misir olayi,ben bizzat sahsi kanaatim ingilterede cok tutacak bir sey,ingilizler kesinlikle bayilacaktir,bu isin guzelligi fazla bir sermaye gerektirmiyor ve kar marji cok yuksek ben epey arastirdim ve bu isin almanya ayagindaki temsilcisiyle konustum onlarda ingiltereyi cok ciddi dusunduklerini soyluyorlar.eger sizlerde fikirlerinizi paylasirsaniz bi seyler cikar.
Eger gercekten ticaret yapmak ve para kazanmak isteniyorsa! kadin ve cocuklar en iyi ve potansiyel musteri oluyor - gerci bu turkiyede tam tersi oluyor ama neyse .. hedef kitle belirle / bolge sec .. tuketilen gida analizi - bolgenin ekonomik yapisi aile tipi ! kultur seviyesi .. bunlar uygunsa bu mısırıcılık yap - bir yer belirle kendine yapacagin dekoru orta yasli bir is kadınına yaptır ... ve sonucta iste is sahibisin ..kardes oyle soylemissinki sanki holojen bilgisayar icat ettin .. almanya ayagi ? ingiltere ayagi ne birader ? bildigin misircilik bunun ayagi olsa ne olur bacagi olsa ne olur ? sen baslarsin yapmaya tutar o zaman mc donolds lar burgerkingler baslar satmaya burjuva herzaman kazanir unutmamak gerek .. Para kimdeyse guc onda ..
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2009   #3
gunix
Üye

Yazılar: 84
Şahsen Londra'da festivaller ve karnavallar dışında açıkta yiyecek satan yer görmedim tabi bu olmadığı anlamına gelmez. Eğer bir yer kiralanması gerekiyorsa gelir gideri karşılar mı bunu hesaplamak gerek, çünkü İngiltere'de en fazla harcamayı kiraya yapıyorum

Kolay gelsin & Başarılar..
gunix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2009   #4
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Türkiye de bu iş alışveriş merkezlerinde oluyor zaten, burada da ben görmedim hiç mantıklı.
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2009   #5
gem074
Kıdemli Üye

Yazılar: 260
abi ben benzer gordum ama tadi pek iyi degildi burda tutar da tutmazda bunu cok iyi bilen arkadalarimiz var onlara o ben belki hevesini kirabilirim..sadece bir soru bu ciddi olarak dusunen firma neden bu zamana kadar bir atilim yapmamis madem potansiyel var diorlarsa tek alima takilan sey bu olduda
gem074 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2009   #6
yeniceri
Üye

Alıntı:
Filanguage´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eger gercekten ticaret yapmak ve para kazanmak isteniyorsa! kadin ve cocuklar en iyi ve potansiyel musteri oluyor - gerci bu turkiyede tam tersi oluyor ama neyse .. hedef kitle belirle / bolge sec .. tuketilen gida analizi - bolgenin ekonomik yapisi aile tipi ! kultur seviyesi .. bunlar uygunsa bu mısırıcılık yap - bir yer belirle kendine yapacagin dekoru orta yasli bir is kadınına yaptır ... ve sonucta iste is sahibisin ..kardes oyle soylemissinki sanki holojen bilgisayar icat ettin .. almanya ayagi ? ingiltere ayagi ne birader ? bildigin misircilik bunun ayagi olsa ne olur bacagi olsa ne olur ? sen baslarsin yapmaya tutar o zaman mc donolds lar burgerkingler baslar satmaya burjuva herzaman kazanir unutmamak gerek .. Para kimdeyse guc onda ..
filanguage sen cok zeki biri gibi gozukuyosunda,isi basite indirgeme benim bahsettigim isin buyuklugu senin akliyin alamayacagi bir buyukluk ayagida bacagida hatta parmagida incelenmesi gereken bir olay,o yuzden sen ticaretten anlamayan birine benziyosun o yuzden anlamadigin ve bilmedigin her konuya atlayip insanlarin hevesini kirmaya calisma,arastir once sonra yorum yap.
Alt 08.10.2009   #7
yeniceri
Üye

arkadaslar bu almanyadan konustugum adamlar gercekten cok ciddi arastirmalar yapmislar,ingiltere de insanlar disarida satilan yiyeceklere cok ragbet gosteriyorlar bu van larda satilan kebab gibi felan o yuzden cok onem veriyolar ingiltereye bu is almanyadan daha iyi tutacak diyollar,simdiye kadar ingiltere genelinde 9 tane buyuk alisveris merkeziyle gorusmeler yapilmis ve alisveris merkezlerinde licence olayi halledilmis su anda anlayacaginiz adamlar harekete gecmisler,birde arkadaslar bu isin kar olayi cok buyuk soyle soyleyebilirim bir kebab yada pizza isleten birisi kadar hatta daha cok kar elde edlicek bir is,adamlar bana ingiltereyi ikiye bolup bolgelerden birisini bana vermeyi kabul ettiler yani ciddi bir sermaye koyulmasi gereken bir is,oyuzden bu forum sayfasin daki arkadaslardan fikirler sunmalarini istiyorum,bu da bi nevi pazar arastirmasi gibi birsey oluyor,fikirleriniz icin simdiden tesekkurler
Alt 08.10.2009   #8
gem074
Kıdemli Üye

Yazılar: 260
kardes insanlar bana hep umit kiran birisin dio ama bence girme o ise herseyin belli zamani vardir bu kebap ve pizza gibi bisey degil lux sinifina giriyoo yani extra bir heves burada turkiyedeki gibi cok fazla misir tuketimi yok ha de bana ben pideci yapacam lahmacun yapacam pizzaya rakip olacam daha cok desteklerim cok iyi dusun para senin ama benim fikrimi sorarsan northweste yemez zaten alisveris merkezlerinin cogu ki kasaba ve benzeri yerlerde erken kapniyoo oda sana yetmez cunku millet ya okulda ya iste hafta sonuda ne kadar yapacak ama kebap ve pizza gibi yiyecek siniflari sabaha kadar acik yani kar maaslari cok farkli ve herzamanda yenen sey hayalini kirmak gbi oldu ama yinede sen bilirsin blackpool a ac dicem orasida hafta sonu is yapar mi yapmaz mi buyuk risk.. yine soruyorum madem bu kadar buyuk bir patlama yapacagini dusunmus bu sirket bu zamana kadar neden acmamislar ????
gem074 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2009   #9
conqueror_86
Üye

Yazılar: 63
bence çok akıllıca bi yatırım olur..

Risk yok değil ama riske girmeden de başarıya ulaşılamıyor bunu da unutmayalım. kardeşim sen bu işe gir. 17sinde ben de londra da olacağım. istersen yüzyüze de görüşebiliriz.. Özelden msn veya telini atarsan görüşelim...
conqueror_86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2009   #10
vires
Üye

Yazılar: 91
İngilizler mısırı seviyor. Örneğin Türkiye'de mısırı ancak sokakta satarlar oysa İngiltere'de yemeklerin yanında getiriyorlar. Bardakta mısır olayıda iş yapabilir ancak alışveriş merkezlerinin erken kapanması önemli bir dezavantaj. Bu sebeble panayırlarda satmak belki daha uygun olabilir.
vires isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil