İngİlterede yaşayan herkesİn yardimlarini beklİyorum.Lütfen bİ bakin
Arkadaşlar benim amcamın oğlu 20 sene önce ingiltereye gitti.En son kendisinden 1992 de gelen mekktupla haber aldık.O mektuptan sonra kendisinden bir daha haber alamadık.Onu çok merak ediyoruz ve onu bulmak istiyoruz.Lütfen bize yardımcı olun.En son gelen mektupta: 19 Albert Terrace Wolstanton
Newcastle-under-Lyme, Staffordshire ST5 8BD, UK Adresi yazıyordu ve adınında Piyero Ergun olduğunu söylemişti.Lütfen bize yardımcı olunuz en azında bir yol gösteriniz.İlginiz ve alakanız için şimdiden çok tşk ederim..
Arkadaşlar benim amcamın oğlu 20 sene önce ingiltereye gitti.En son kendisinden 1992 de gelen mekktupla haber aldık.O mektuptan sonra kendisinden bir daha haber alamadık.Onu çok merak ediyoruz ve onu bulmak istiyoruz.Lütfen bize yardımcı olun.En son gelen mektupta: 19 Albert Terrace Wolstanton
Newcastle-under-Lyme, Staffordshire ST5 8BD, UK Adresi yazıyordu ve adınında Piyero Ergun olduğunu söylemişti.Lütfen bize yardımcı olunuz en azında bir yol gösteriniz.İlginiz ve alakanız için şimdiden çok tşk ederim..
Slm
Ingilteredeki home office ( ic isleri bakanligi ) veya ingilteredeki ( londra ) Turk konsolosluguna bu konu ile ilgili dilekce yazarak veya telefon acarak amcanizin oglunun hala ingiltere olup olmadigini sahsin acik kimlik ve adres bilgilerini vererek ogrenebileceginizi dusunuyorum cunku , uzun sureli kayitlarin en iyi cevabini home office verir diye dusunuyorum , en kotu ihtimalle , onlara resmi olarak bir mektup gonderip yada telefon acip durumu anlatsaniz ve size ulasmalari icin adres ve tel numarasi verirseniz tahminime gore mutlaka yardimci olmaya en azindan elindeki kayitlardan sizi aydinlatmaya calisacaklardir diye umud ediyorum , sayet amcanizin oglu ulkeyi terk bile etmis olsa onlarda mutlaka kayitli bilgileri vardir size bu konuyu bildirirler . asagida home office iletisim bilgilerini veriyorum
Home Office
Direct Communications Unit
2 Marsham Street
London SW1P 4DF
Telephone: 020 7035 4848
(09:00-17:00 Mon-Fri)
Fax: 020 7035 4745
Tel:020 7589 0949
Fax:020 7591 6911
saygilar
Konu Cem Doğan √ tarafından (09.05.2010 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir.
Mrb Cem kardeş.Öncelikle beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.Ayrıca ilgin ve alakandan dolayıda sana teşekkür etmeyi borç bilirim.Hemen bu bilgilerden yola çıkarak çalışmaya başlıyorum...