İngiltere'de Üniversite ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Üniversite »

ingilterede universite okuyanla bakabilirlermi ?

Seçenekler Stil
Alt 26.11.2008   #1
eda_hand
Çaylak Üye

Yazılar: 18
ingilterede universite okuyanla bakabilirlermi ?

merhaba arkadaslar ben ingilterede 3.5 yildir yasiyorum , ilk olarak au pair olarak gelmistim lise mevzunuyum , calisma saatlerimin cok olmasindan dolayi dil kursuna pek gidemedim , 1.5 sene ingiliz aileyle ne ogrendiysem ogrendim ondan sonada evlilik yaptim burada , evlen yeni ev yerles felan derken hala dil kursuna gidemedim ,bu arada esim ingiliz ve dil kursuna gitmeme gerek olmadini soyluyo ingilizcemin iyi oldugu kanisinda , ben simdi londrada universiteye gitmek istiyorum ielts kursuna girmem gerektigi soylendi , sizce bir okulun ielts kursunami gidip ialts sinavinami gireyim yoksa direk a-level veya fondadion diyosunuz ya onlara baslayabilirmiyim , bu arada sinirsiz oturumumu seneye eylulde aliyorum bunun bana oniversiteye fiyat bakimindan faydasi ne olabilir ? lutfen beni bilgilendirirseniz cok sevinirimm , haa bu arada evlilik vizesi felan o tur sorulari olanlarada ben yardimci olabilirim , tesekkurler
eda_hand isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2008   #2
macintosh
Kıdemli Üye

Yazılar: 102
Selam eda. Üniversiteye başlaman için her şekilde foundation alman lazım. A level almaya kalkarsan 2 yıl sürer. Foundationla 1 yılda halledersin. Foundation için 5. 5.5 ielts isterler. Ama bunun için sınava girmene gerek yok. foundation veren okullar kendileri sınav yaparlar. Bu sınavdan yeterli sonucu alırsan direk foundation a başlayabilirsin.

Sen Londra'da ne tarafta oturuyorsun. Sana yakın fooundation veren okul önerebilirim.

Bide ne okumak istiyorsun üniversitede.
Foundation fiyatında bir indirim olmaz. 7000 poud civarıdır genelde. Ama lisans eğitiminde indiirmden yararlanıp yararlanamayacağını, okuyacağın üniversiteye ayrıca sormak lazım.

Eğer kararlıysan, ocak gibi foundationa başlayıp, eylülde de lisans eğitimine başlayabilirsin.
macintosh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2008   #3
eda_hand
Çaylak Üye

Alıntı:
macintosh´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam eda. Üniversiteye başlaman için her şekilde foundation alman lazım. A level almaya kalkarsan 2 yıl sürer. Foundationla 1 yılda halledersin. Foundation için 5. 5.5 ielts isterler. Ama bunun için sınava girmene gerek yok. foundation veren okullar kendileri sınav yaparlar. Bu sınavdan yeterli sonucu alırsan direk foundation a başlayabilirsin.

Sen Londra'da ne tarafta oturuyorsun. Sana yakın fooundation veren okul önerebilirim.

Bide ne okumak istiyorsun üniversitede.
Foundation fiyatında bir indirim olmaz. 7000 poud civarıdır genelde. Ama lisans eğitiminde indiirmden yararlanıp yararlanamayacağını, okuyacağın üniversiteye ayrıca sormak lazım.

Eğer kararlıysan, ocak gibi foundationa başlayıp, eylülde de lisans eğitimine başlayabilirsin.
oncelkle ilgilendiigin icin cok tesekkur ederim ,ben leytonda oturuyorum ,hemsirelik istiyodum ama tam emin degilim, hem burada hem turkiyede gecerli olan bisi istiyorum , dis ticarette olabilir peki bu bolum ngilterede hangi universitede var yada bana yakin olan okul onerirsen cok sevinirim ,
bu arada sen hangi bolum okuyosun ?
Alt 30.11.2008   #4
anyway
Çaylak Üye

Yazılar: 23
merhaba edaa bende wansted de kalıorum au pairim burda ama bu bölgede okul filan yok acaba senin bildiğin leyton da bi kurs varmı part time gidebilceğim.fazla uzak değil gidip gelmek zor olmas die düşünüorum ama eğer bi bilgin varsa lütfen bekliorum
anyway isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2008   #5
eda_hand
Çaylak Üye

Alıntı:
anyway´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba edaa bende wansted de kalıorum au pairim burda ama bu bölgede okul filan yok acaba senin bildiğin leyton da bi kurs varmı part time gidebilceğim.fazla uzak değil gidip gelmek zor olmas die düşünüorum ama eğer bi bilgin varsa lütfen bekliorum
merhaba , leytonda bildigim dil kursu yok ama senin icin sorarim . sana haber vericem
Alt 02.12.2008   #6
anyway
Çaylak Üye

Alıntı:
eda_hand´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba , leytonda bildigim dil kursu yok ama senin icin sorarim . sana haber vericem
çok saol eda umarım vardır hiç olmazsa bana yakın
Alt 03.12.2008   #7
eda_hand
Çaylak Üye

Alıntı:
çok saol eda umarım vardır hiç olmazsa bana yakın

[Bben bugun sordum sorusturdum maalesef ingilizce kursu yok leytonda aslinda bir tane var onunda onunden geciyodum bugun senin icin girdim baktim fakat felaket biryerdi ,zenciydi hep icindekiler igrenc otesiydi [/b]
Alt 04.12.2008   #8
anyway
Çaylak Üye

Alıntı:
eda_hand´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
[Bben bugun sordum sorusturdum maalesef ingilizce kursu yok leytonda aslinda bir tane var onunda onunden geciyodum bugun senin icin girdim baktim fakat felaket biryerdi ,zenciydi hep icindekiler igrenc otesiydi [/b]

eda çok teşekkür ederim valla ben anlamadım bu bölgede zenci acayip fazla benim ailemde zenciama wanstead çok küçük bi yer ailem iyi olmasa valla durmam burda çok canım sıkılıyo yapıcak hiçbişey yok okul olsa iyi olurdu merkezde çok var ama benim saatlerim hiçbirinle uymuo o taraflarda olsa çok ii olcaktı napalım şansımıza küselim ama yinede aklında olsun eğer bu civarlarda duyup görürsen haber verirsen çok mutlu olurum sana özelden msn adresimi göndericem istersen ekliyebilirsin saol teşekkür ederim yeniden
Alt 04.12.2008   #9
eda_hand
Çaylak Üye

Alıntı:
eda çok teşekkür ederim valla ben anlamadım bu bölgede zenci acayip fazla benim ailemde zenciama wanstead çok küçük bi yer ailem iyi olmasa valla durmam burda çok canım sıkılıyo yapıcak hiçbişey yok okul olsa iyi olurdu merkezde çok var ama benim saatlerim hiçbirinle uymuo o taraflarda olsa çok ii olcaktı napalım şansımıza küselim ama yinede aklında olsun eğer bu civarlarda duyup görürsen haber verirsen çok mutlu olurum sana özelden msn adresimi göndericem istersen ekliyebilirsin saol teşekkür ederim yeniden
rica ederim cnm ben yine bakarak olurum bulursam sana haber veririm eklicegim seni gorusuruz
Alt 09.03.2009   #10
reflex_60
Çaylak Üye

Yazılar: 5
arkadaşlar ben lise son sınıf öğrencisiyim Türkiye deyim ing. ablamlar var orada in. okyabilirmiyim nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim
reflex_60 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil